صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اردن تهديد کرد سفيرش را از تل‌آويو فرا مي خواند

کد خبر: ۵۳۶۴۸۹
| |
2771 بازدید
منابع خبری به نقل از منابع رسمی در اردن نوشتند امان تهدید کرده است سفیرش را برای مشاوره از تل آویو فرا می خواند.

به گزارش خبرگزاری سمای فلسطین، منابع رسمی در اردن هشدار دادند واکنش رسمی اردن مرتبط به اوضاع فلسطین است، اگر شرایط اینگونه به پیش برود همچون سال گذشته سفیرمان را از تل آویو برای مشاوره فرا خواهیم خواند.

منابع اردنی اعلام کردند گزینه های پیش روی اردن برای توقف حملات اسرائیل متعدد است. امان منتظر است تا اعیاد یهودی در اسرائیل به پایان برسد و رفتار اسرائیل را در پس از اعیاد ارزیابی کند، این اعیاد دهه اول این ماه تمام می شود. در صورت لزوم برای توقف تجاوزات اسرائیل علیه مسجد الاقصی گام های لازم را بر خواهیم داشت».
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟