میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تشکیل ستاد اربعین در سازمان حج و زیارت

دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره تدابیر دولت برای سفر زائران ایرانی در ایام اربعین به کربلا گفت: در این باره اقدامات لازم را انجام داده ایم که مهمترین اقدام، ستادی در خود سازمان حج و زیارات در این باره راه اندازی شده است که اقدامات لازم را مورد ارزیابی و بررسی قرار می دهد
کد خبر: ۵۳۵۹۶۷
| |
4707 بازدید
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره تدابیر دولت برای سفر زائران ایرانی در ایام اربعین به کربلا گفت: در این باره اقدامات لازم را انجام داده ایم که مهمترین اقدام، ستادی در خود سازمان حج و زیارات در این باره راه اندازی شده است که اقدامات لازم را مورد ارزیابی و بررسی قرار می دهد.

امیر دریابان علی شمخانی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری جماران، درباره اقدامات این ستاد اظهار داشت: انتقال زانران، صدور ویزا، هزینه ها، رفت و برگشت و... از مهمترین اهداف این ستاد می باشد.

وی در خصوصن  امنیت ایرانیان در ایام اربعین و در برابر داعش تاکید کرد: این سوال را اصلا نباید پرسید به دلیل اینکه خلاف امنیت ملی است.

شمخانی یادآور شد: داعشی هرکجا بتواند می تواند ضربه بزند ولی این کار را نمی تواند در برابر ایران انجام بدهد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات