صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خندان دل تاکید کرد

دفن بهداشتی تنها 5 درصد زباله‌های کشور

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: 14 درصد زباله‌های تولیدی کشور به کود کمپوست، 7 درصد بازیافت خشک و فقط 5 درصد دفن بهداشتی می شود.
کد خبر: ۵۳۵۸۲۴
| |
2387 بازدید
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: 14 درصد زباله‌های تولیدی کشور به کود کمپوست، 7 درصد بازیافت خشک و فقط 5 درصد دفن بهداشتی می شود.

به گزارش ایسنا - منطقه مرکزی، هوشنگ خندان دل در حاشیه بهره‌برداری از خط پردازش، پالایش و تولید کمپوست اراک، زباله را یکی از مشکلات مهم اراک عنوان کرد که محیط زیست و سلامت مردم را تهدید می‌کند.

وی با بیان اینکه روزانه 50 هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود افزود: از این میزان 350 تا 400 تن زباله مربوط به شهر اراک است.

خندان دل اظهار کرد: 14 درصد زباله‌های تولیدی کشور به کود کمپوست، 7 درصد بازیافت خشک و فقط 5 درصد دفن بهداشتی می شود.

وی افزود: در مجموع 26 درصد زباله‌های کشور پردازش شده و 74 درصد به صورت غیربهداشتی دفن می شود.

خندان دل اضافه کرد: پردازش و پالایش درست زباله‌ها نیازمند برنامه ریزی اصولی است تا بتوان این حجم زباله را به صورت بهداشتی دفن کرد تا تهدید کمتری برای محیط زیست و بهداشت جامعه ایجاد شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟