صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خروج افسران سیا از سفارت آمریکا در چین

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از بیم مشهود شدن نیروهای اطلاعاتی خود در چین برخی افسرانش را از سفارتخانه‌ ایالات متحده در چین خارج نمود.
کد خبر: ۵۳۵۷۱۲
| |
5097 بازدید
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از بیم مشهود شدن نیروهای اطلاعاتی خود در چین برخی افسرانش را از سفارتخانه‌ ایالات متحده در چین خارج نمود.

به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در اقدامی احتیاطی چندین افسر خود را از سفارتخانه آمریکا در پکن به عنوان اقدامی احتیاطی و بعد از سرقت اطلاعاتی گسترده 5.6 میلیون شهروند آمریکایی از چین خارج ساخت.

به نوشته خبرگزاری «یونایتد پرس اینترنشنال» سرقت اطلاعات دفتر مدیریت منابع انسانی آمریکا به عنوان یک عمل سیاسی در نظر گرفته شده است. ظاهرا جاسوسان با ارسال رایانامه‌های جعلی اقدام به سرقت اطلاعات شهروندان آمریکایی کرده‌اند و در این زمینه چین به عنوان متهم شناخته شده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام سیا به معنای محافظت از افسرانی است که ممکن است بابت این سرقت اطلاعاتی وابستگی‌شان به سیا فاش گردد.

دفتر مدیریت منابع انسانی آمریکا اعلام داشته که اطلاعات  4.5 میلیون نفر در سال جاری مورد دستبرد اینترنتی قرار گرفته است . تخمین‌های اولیه حکایت از سرقت اثر انگشت 5.6 میلیون نفر از افراد داشت.البته مشخص نیست که دقیقا کدام گروه یا سازمان این حمله را مهندسی و هدایت کرده‌ است.

نهاد دولت فدرال آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود، کارشناسان فدرال بر این باورند در حال حاضر توانایی سوء استفاده از داده‌های اثر انگشت محدود است.

 هرچند یکی از بزرگترین نگرانی‌ها در مورد نفوذ و دستبرد صورت گرفته درباره اطلاعات شخصی این است که چین یا هر کشور دیگری که به آن‌ها دست یابد می‌تواند از این اطلاعات برای تشخیص عناصر اطلاعاتی، پرسنل دفاعی یا پیمانکاران دولتی استفاده کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟