طلاهاي سرقتي وفا نکرد و زورگير بياباني دستگير شد

کد خبر: ۵۳۵۵۱۰
| |
3033 بازدید
|
۱
دختر شيادي که با اجراي نقشه‌اي از پيش طراحي شده در جاده کلات مشهد، به زورگيري و سرقت 15 ميليون طلا از دو دوست خود اقدام کرده بود به همراه دو همدستش دستگير شد و آرزوي تقسيم طلاهاي سرقتي را با خود به زندان زنان برد.

 به گزارش خراسان، اوايل شهريور ماه گذشته بود که خبر «زورگيري در بيابان؛ نقشه دوست قديمي براي سرقت 15 ميليون طلا» را چاپ کرديم که بنابر آن خبر دختر جواني معروف به شهلا با اجراي نقشه اي، دو دوست قديمي خودش را که باهم خواهر هم بودند به بهانه‌اي به بيابان‌هاي جاده کلات کشاند و در يک فرصت باکمک همدستانش با تهديد قمه و چاقو طلا‌هاي دوخواهر را سرقت کرد وپس از رها کردن طعمه هايش دربيابان، همراه همدستان خود متواري شد.

 بر اين اساس، پرونده‌اي قضايي زير نظر بازپرس ترابيان، بازپرس شعبه 203 دادسراي مشهد تشکيل شد و دستگيري دختر شياد در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت .همين اقدام قضايي کافي بود تا ماموران پايگاه شمال پليس آگاهي، سرنخ‌هاي موجود در پرونده را دنبال و اواخر ماه جاري محل اختفاي شهلا را درمشهد ردزني و اورا به همراه دو همدستش دستگيرکنند تا او خيال آب کردن طلاهاي سرقتي را با خود به پشت ميله‌هاي زندان ببرد .

در ادامه تحقيقات پليس از دختر شياد، مشخص شد او نه تنها در روز فرار يکي از همدستانش را فريب داد و متواري شد بلکه پس از فرار هم به يکي از همدستانش که قرار بود پس از فروش طلاها يک ميليون تومان هم به او بدهد رحم نکرد و او را هم فريب داد.

 در ادامه مادر دختر سارق هم که در فروش طلاهاي سرقتي دوخواهر نقش مهمي داشت دستگير شد و به همراه دخترش و دو عضو ديگر باند راهي زندان شدند تا مراحل قضايي پرونده طي شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Indonesia
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
1
آخرین اخبار
وب گردی