صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد رئيس بعثه حج مغرب از رفتار مقامات سعودی

به هنگام دیدار از دفتر خدمات میدانی شماره 84 مجبور شدم به برخی از انبارهای پر از جسد بروم تا اطلاعاتی از قربانیان به دست آوردم. با برخی از حجاج مغربی دیدار کردم و این دیدارها در سایه ناپدید شدن شماری از حجاج رخ داده است به ویژه آنکه مقامات سعودی تنها به پزشکان دارای مجوز خود اجازه دادند به زخمی ها کمک کنند و این وضع برای خودروهای آمبولانس نیز صادق بوده است.
کد خبر: ۵۳۵۴۹۸
| |
1550 بازدید
رئیس بعثه حج مغرب از رفتار مقامات سعودی برای پیدا کردن حجاج ناپدید شده و همچنین از روند درمان حجاج زخمی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد بوسعید وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس بعثه حج مغرب در گفتگو با روزنامه الصباح این کشور، دلیل تاخیر در شمار قربانیان مغربی فاجعه منا را ناشی از مانع تراشی های مقامات سعودی دانست و تاکید کرد مقامات سعودی به وی اجازه ندادند تا در روز حادثه درباره شمار قربانیان تحقیق کند و تنها روز جمعه گذشته به وی اجازه داده شد تا اطلاعاتی از وضع قربانیان مغربی کسب کند.

بوسعید افزود: به هنگام دیدار از دفتر خدمات میدانی شماره 84 مجبور شدم به برخی از انبارهای پر از جسد بروم تا اطلاعاتی از قربانیان به دست آوردم. با برخی از حجاج مغربی دیدار کردم و این دیدارها در سایه ناپدید شدن شماری از حجاج رخ داده است به ویژه آنکه مقامات سعودی تنها به پزشکان دارای مجوز خود اجازه دادند به زخمی ها کمک کنند و این وضع برای خودروهای آمبولانس نیز صادق بوده است.

ابوسعید ادامه داد: با قاطعیت نمی توان گفت 153 نفر حاجی مفقودی مغربی کشته شده اند و همچنان امید به زنده بودن این افراد وجود دارد.

بر اساس گزارش این روزنامه، حجاج مغربی از عملکرد مقامات سعودی بسیار ناراضی هستند و این نارضایتی بیشتر درباره انتقال حجاج به عرفات و مزدلفه است که در هر مراسم حج رخ می دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟