صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باقري دستيار سرمربي خارجي پرسپوليس

کد خبر: ۵۳۴۵۶
| |
1796 بازدید

مديرعامل باشگاه پرسپوليس از حضور كريم باقري به عنوان دستيار سرمربي خارجي پرسپوليس خبر داد.

به گزارش فارس، عباس انصاري فرد اعلام كرد در جلسه‌اي از كريم باقري خواسته است به عنوان دستيار سرمربي خارجي در تيم فوتبال پرسپوليس انجام وظيفه كند.

انصاري فرد در اين باره گفت: قطعا باقري به عنوان بازيكن و مربي فصل آينده خواهد بود و اميدوارم دراين باره مشكلي نداشته باشيم.

اين در حالي است كه هنوز سرمربي پرسپوليس انتخاب نشده است.

در پی طرح این موضوع كريم باقري كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در گفت وگو با ايسنا، پيرامون صحبت عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس مبني بر اينكه در نظر داريم باقري ضمن بازيگري در پرسپوليس مربي هم باشد، اظهار كرد: انصاري فرد نظر خودش را گفته است و بدانيد من در تيم پرسپوليس بازيكن هستم نه مربي.

وي افزود: اينكه مي گويند به سرمربي خارجي كمك كنم، با دستياري او و يا مربيگري در تيم پرسپوليس متفاوت است و من قصد دارم تنها براي پر سپوليس بازيكن باشم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟