دولت عربستان توانایی اداره مراسم حج را ندارند

کد خبر: ۵۳۴۴۶۸
| |
2521 بازدید
عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: نگاه و ادبیات تمامی مسلمانان عالم در این حادثه مشترک است و آن نیز عدم توانایی تیم اداره‌کننده مراسم حج است.

به گزارش فارس، محسن پیرهادی درباره فاجعه منا اظهار داشت:‌ همه ما عزدار این حادثه هستیم و متاثر از این واقعه شده‌ایم.

وی ادامه داد: اتفاقی که در منا افتاده کاملا مدیریتی، فنی و اجرایی بوده است و بعضی‌ها می‌خواهند این حادثه را مذهبی و سیاسی جلوه دهند که این طور نیست و کاملاً بروز این فاجعه سوء مدیریت دولت سعودی عربستان بوده است.

پیرهادی خاطر نشان کرد: دولت عربستان توان مدیریتی ندارد و این بی‌تدبیری و عدم توانایی منجر به بی‌نظمی شده است و نهایتاً‌ تعداد بسیاری از مسلمانان که برای فریضه الهی به مکه رفته بودند جان خود را از دست دادند.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران بیان داشت‌: باید دولت سعودی بازخواست شود چرا که وقتی نمی‌توانند یک برنامه مذهبی را مدیریت کنند باید از دیگر کشورهای مسلمان کمک بگیرند. نگاه و ادبیات تمامی مسلمانان عالم در این حادثه مشترک است و آن نیز عدم توانایی تیم اداره‌کننده مراسم حج است.

وی یادآور شد: متأسفانه آل‌سعود فرافکنی می‌کند و بعضی مواقع اختلافات مذهبی و سیاسی را عَلَم می‌کند و بحث ما شیعه و سنی نیست بلکه اعتقادی است.

پیرهادی افزود: سوء مدیریت دولت عربستان باعث شد آسیبی به پیکره اسلام بزنند و جامعه‌ای را داغ‌دار کنند و حتی عذرخواهی نیز از مسلمانان نکردند قطعاً باید این موضوع مورد بررسی جدی قرار بگیرد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران بیان کرد: دولت عربستان از روی هوا و هوس و قدرت‌طلبی در امور کشور یمن دخالت می‌کند و نیروهای انسانی خود را برای جنگ با این کشور منتقل کرده است که همین موضوع نیز در حادثه منا بی‌تاثیر نبوده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی