صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسيه حمايت از ائتلاف ضد داعش را به موافقت سازمان ملل مشروط کرد

این اظهارات چند روز قبل از سخنرانی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بیان شد.
کد خبر: ۵۳۴۳۳۶
| |
1958 بازدید
یک دیپلمات روس روز جمعه احتمال پیوستن روسیه به ائتلاف ضد داعش در سوریه را به موافقت شورای امنیت سازمان ملل متحد مشروط کرد.

ایلیا روگاچف رئیس بخش «چالش ها و تهدیدها» در وزارت امور خارجه روسیه در گفتگو با خبرگزاری اینترفاکس اعلام کرد: «به لحاظ تئوریک پیوستن همه طرف ها به این ائتلاف به شرطی که با مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توسل به زور و تحت نظارت این سازمان باشد امکان پذیر است.»

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، روگاچف افزود: «با این شروط ما همکاری تنگاتنگ با اعضای این ائتلاف (تحت رهبری آمریکا) را امکان پذیر می دانیم.»

ماریا زاخارووا Maria Zakharova سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پاسخ به سئوال خبرگزاری فرانسه قصد داشتن این کشور را برای پیوستن به ائتلاف بین المللی ضد داعش تایید نکرد اما اعلام کرد: «روسیه هماهنگی اقدامات همه کشورهای درگیر با داعش را پیشنهاد داده است. اما روسیه به یک عملیات غیر قانونی (اشاره به ائتلاف درگیر در سوریه و عراق) نخواهد پیوست.»

این اظهارات چند روز قبل از سخنرانی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بیان شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟