صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حنیف: مهاجم راه‌آهن مثل شبح بود

کد خبر: ۵۳۴۳۰۰
| |
3737 بازدید
|
۱

مدافع استقلال در میکسدزون ورزشگاه آزادی عقیده داشت تصمیم حسین زرگر در اعلام پنالتی اول درست نبوده است.

عمران‌زاده با توصیف سرعت محمدی بازیکن راه‌آهن گفت: بازیکن راه‌آهن عین شبح از روی من رد شد و من خودم را کنار کشیدم تا به او نخورم و نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد. اگر هم برخورد کرده باشم این خطا فکر می‌کنم بیرون از محوطه جریمه اتفاق افتاد.

وی در مورد اینکه در صحنه اخراج ننزیچ ، خودش زرنگی کرده و باعث اخراج او شده، گفت: زرنگی که نمی‌توان گفت کردیم او خروج کرد و پس از اینکه روی هم پیچ خوردیم به روی او نشستم. او زور اینکه بلند شود را نداشت.عمران‌زاده در مورد اینکه به نظر می رسد زورش از بازیکنان استقلال در زمین بیشتر است اما بیرون از زمین زورش از آنها کمتر است و نتوانسته چکش را بگیرد خاطرنشان کرد: آنها به من گفتند دسته چک‌شان تمام شده و وقتی دسته چک جدید گرفتند چکم را می‌گیرم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فروید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
این گوسفند فکر میکنه زمین فوتبال میدان نبرد گلادیاتورهاست که نشسته رو بازیکن تیم حریف و با افتخار هم میگه طرف زور نداشت از روی زمین بلند بشه.خدایا یه عقلی به این ششتقلالیها اعطاء بفرما.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟