شجاعی برگشت، انصاریفرد همچنان منتظر
گفته می شد درفهرست جدید مرد پرتغالی ، دو لژیونر بدون تیم مانده ایران که درآخرین فرصت های نقل وانتقالات راهی قطر و یونان شده اند، دوباره به تیم ملی برخواهند گشت اما از بین این دو کی روش فقط یکی را دعوت کرد.
به گزارش تابناک ورذزشی، کریم انصاریفرد که با حضور در لیگ برتر یونان و بازی درترکیب تیم پانیونیوس امیدوار بود بار دیگر پیراهن تیم ملی را از آن خود کند در لیست جدید تیم ملی هم حضور ندارد تا انتظارش تمدید شود . کریم تصور می کرد در صورت فرار از نیمکت نشینی هایش در اوساسونا نظر مساعد کارلوس کی روش را برمی انگیزد اما فعلا که اینطور نشد. در نقطه مقابل مسعود شجاعی که مدتها منتظر پیشنهاد لاس پالماس مانده بود به قطر کوچ کرد و حالا با بازی دراین لیگ درجه دو موفق شده کی روش را مجاب به انتخاب خود کند.
انصاریفرد که بعد از امضای قرارداد با مشتری یونانی از سوی کی روش به دوبی دعوت شد تا ویزای خود برای دیدار با گوام دریافت کند، دراتفاقی جالب برای دو بازی برابرعمان و ژاپن نامش در لیست تیم ملی دیده نمی شود. باید دید انصاریفرد موفق خواهد شد با درخشش در ترکیب تیم پانیونیوس کی روش را به مجاب به استفاده از خود کند یا درخشش طارمی و آزمون او را بیش ازهمیشه از تیم ملی دور خواهد کرد.


