صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیس بدون سه مهره اصلی مقابل تراکتور

کد خبر: ۵۳۳۸۷۰
| |
5781 بازدید

سه بازیکن پرسپولیس به علت مصدومیت دیدار روز جمعه تیم‌شان برابر تراکتورسازی را از دست دادند. قبل و در جریان دیدار پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، سه بازیکن پرسپولیس به نام‌های هادی نوروزی، مهرداد کفشگری و بابک حاتمی دچار مصدومیت شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از گذشت چند روز از بازی با ملوان و گرفتن MRI مشخص شد که نوروزی، کفشگری و حاتمی به علت مصدومیت نمی‌توانند پرسولیس را در بازی با تراکتورسازی همراهی کنند، البته حاتمی به غیر از مصدومیت به علت سه اخطاره بودن دچار محرومیت هم هست.

هادی نوروزی به تسنیم گفت: بعد از اینکه در نیمه اول دیدار با ملوان مصدوم شدم و در نیمه دوم هم به خاطر مصدومیت تعویض شدم، فکر می‌کردم بتوانم تیمم را مقابل تراکتورسازی همراهی کنم، اما این اتفاق رخ نداد.پزشکان تیم پس از اینکه از من MRI گرفتند، تأکید کردند که مصدومیتم شدید است و نمی‌توانم پرسپولیس را مقابل تراکتورسازی همراهی کنم.

مهاجم پرسپولیس افزود: خیلی دوست داشتم در این بازی و در این برهه حساس مقابل تراکتورسازی به پرسپولیس کمک کنم، اما مصدومیت اجازه نداد. امیدوارم بتوانم در بازی‌های آینده به کمک تیمم بیایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار