حزبالله لبنان يک جاسوس را دستگير کرد
کد خبر: ۵۳۳۸۲۸
| | 2239 بازدید
حزب الله لبنان از بازداشت فردی در داخل این گروه که برای کشورهای غربی جاسوسی می کرد ، خبر داد .
منابع خبری روز سه شنبه گزارش دادند گروه حزب الله به تازگی یکی از نیروهای خود را که در بیمارستان اختصاصی حزب الله (رسول اعظم) در جنوب بیروت کار و همزمان برای کشورهای خارجی جاسوسی و مزدوری می کرد، دستگیرکرده است .
به گزارش خبرگزاری سما از بیروت ، منابع خبری افزودند تحقیقات از فرد مذکور که به طور مداوم با دستگاه های اطلاعاتی کشورهای غربی در ارتباط بود ، ادامه دارد .
حزب الله در بازجویی از این جاسوس می کوشد به اطلاعات بیشتری درباره نحوه فعالیت وی و اطلاعاتی که این فرد در اختیار کشورهای غربی گذاشته است ، دسترسی پیدا کند .
بنا بر اعلام منابع خبری موقیعت شغلی جاسوس خارجی به گونه ای بود که وی به همه جزئیات و اطلاعات مربوط به تعداد شهدا و زخمی های نیروهای حزب الله لبنان ( در سوریه ) دسترسی داشت و می توانست این اطلاعات را در اختیار سرویس های امنیتی و اطلاعاتی کشورهای غربی قرار دهد .
بر اساس گزارش های منابع خبری ، فرد مذکور همچنین به همه پرونده های پزشکی مسئولان بلند پایه و اعضای حزب الله دسترسی داشت .
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


