صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برکناری مقصران مرگ مادر و نوزاد جاسکی

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به مرگ مادر و نوزادی در جاسک به علت نبود متخصص بیهوشی، گفت: مقصران این حادثه از کار برکنار و به دستگاه قضا معرفی شدند.
کد خبر: ۵۳۳۷۹۳
| |
8758 بازدید
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به مرگ مادر و نوزادی در جاسک به علت نبود متخصص بیهوشی، گفت: مقصران این حادثه از کار برکنار و به دستگاه قضا معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ایرج حریرچی در حاشیه کنگره بیهوشی با اشاره به مرگ مادر و نوزاد جاسکی به علت نبود متخصص بیهوشی، گفت: در سفری که به جاسک انجام دادیم در یک جلسه 3 ساعته با 17-18 نفر مصاحبه کردیم.

وی ادامه داد: این موضوع به دلیل برخی اشکالات مدیریتی رخ داده است که ما تغییرات مدیریتی را اعمال کرده و مقصران را به مراجع قضایی معرفی کردیم.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: این اتفاق به علت نبود امکانات رخ نداده چرا که با وجود فاصله 120 کیلومتری مرکز بهداشت تا جاسک، این مادر قبل از زایمان تحت مراقبت‌های بهداشتی بوده و حداقل 10 بار ویزیت شده است.

وی تأکید کرد: این اتفاق به علت اشکالات مدیریتی رخ داده و مقصران به مراجع قضایی معرفی شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟