میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سفر به دنیای گوناگون با «تابناک با تو»؛

عجیب‌ترین استادیوم‌های فوتبال در دنیا

جدیدترین اخبار گوناگون را در «تابناک با تو» از دست ندهید. در این صفحه شما هر روز گزید‌ه‌ای از آخرین اخبار پیرامون موضوعات خانواده، سلامت و بهداشت، ادبیات، سرگرمی و دانستنی‌ها، آشپزی، فیلم و عکس‌هایی از سراسر جهان، دکوراسیون و ... را دنبال خواهید کرد. همچنین تابناک با تو هر روزه آماده‌ است، مطالب ارسالی شما را نیز ـ متناسب با موضوعات نامبرده ـ‌ در سایت منتشر کند.
کد خبر: ۵۳۳۶۰۰
| |
25385 بازدید
مسابقه شروع شد: «کلاس اولی ها» گزیده‌خبرهای امروز «تابناک با تو» را با کلیک بر تیتر خبر برای ورود به سایت و کلیک بر بیشتر ببینید و ادامه مطلب در ادامه خبر، بخوانید.

مسابقه شروع شد: کلاس اولی ها

کلاس اولی: سعید فیض آبادی از تهران 

کلاس اولی های بیشتر را در اینجا ببینید

استادیوم‌های فوتبال عجیب دنیا

استادیوم‌های عجیب دنیا +عکس

استادیوم دولاک کرواسی در احاطه کوه‌ها قرارگرفته و یک طرف آن نزدیک پرتگاهی به ارتفاع 500 متر واقع شده است. این ورزشگاه در سال 1989 ساخته شده است و چهار هزار نفر ظرفیت دارد.

ادامه مطلب و تصاویر


تصاویر: ورودی های زیبای ساختمان

تصاویر: ورودی های زیبای ساختمان




دانلود مستقیم: خاطرات شنیدنی و دلنشین از زبان محمدجواد هاشمی



فیلم های بیشتر را اینجا ببینید







گفتنی‌ است، «تابناک با تو» از انتشار و درج مطالب شما ‌‌در هر یک از زمینه‌های نامبرده و موضوعات جانبی آن استقبال خواهد کرد. بنابراین، چنانچه مایل به همکاری با ما در این بخش جدید هستید، مطالب خود را به آدرس «bato@tabnak.ir» ارسال فرمایید.

برخورد بی‌رحمانه با اسکلت‌های شادیاخ+عکس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات