صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقیف خودرو تویوتا با سرعت۲۱۲کیلومتر در همدان

یکدستگاه خودرو سواری تویوتا کمری با سرعت 212 کیلومتر در ساعت در آزاد راه همدان - ساوه توقیف شد.
کد خبر: ۵۳۲۹۲۷
| |
10920 بازدید
|
۳

رییس پلیس راه استان همدان گفت: یکدستگاه خودرو سواری تویوتا کمری با سرعت 212 کیلومتر در ساعت در آزاد راه همدان - ساوه توقیف شد.

سرهنگ مهدی شاکری روز شنبه در گفت‌و گو با ایرنا افزود: صبح امروز پلیس آزاد راه یکدستگاه خودروی سواری را به علت تردد با سرعت بیش از حد مجاز متوقف کرد.

وی با ذکر اینکه خودرو فرد متخلف راهی پارکینگ شد اضافه کرد: آزاد راه همدان - ساوه از مسیرهای پرتردد و حادثه خیز استان به شمار می رود که بیشتر سوانح این مسیر واژگونی است.

وی تاکید کرد: هر چند انتظار بر این است که میزان سوانح در آزاد راهها کمتر از دیگر جاده باشد ولی به علت فراهم شدن زمینه تردد با سرعت بالا در کنار بی توجهی به مسیر مقابل شاهد بروز سوانح دلخراش هستیم.

در حال حاضر تخلف سرعت غیرمجاز یکی از شایعترین تخلفات گزارش شده است به گونه ای که در جریان بازدید نوروزی رییس پلیس راه کشور از روند فعالیت تیم های پلیس راه همدان وی بر برخورد جدی با این تخلف تاکید کرد.

سرهنگ محمد حسین حمیدی هشدار داد: خودرو رانندگانی که از سرعت مجاز تخطی کنند و با تخلفات خود جان دیگران را به خطر بیندازند 72 ساعت در پلیس راه ها توقیف می شود.

طبق نظر رییس پلیس راه همدان واژگونی بیشترین سهم را در سوانح رانندگی برون شهری دارد که یکی از مهمترین عوامل بروز چنین سوانح ای تردد با سرعت غیرمطمئنه است.

سرهنگ مهدی شاکری معتقد است که تردد با سرعت غیرمطمئنه واکنش راننده هنگام مواجهه با خطر را کاهش داده و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه منجر به بروز سوانح ناگوار می شود.

استان همدان دارای 13 دستگاه دوربین سرعت سنج و 13 دستگاه دوربین پایش ترافیکی است که اطلاعات آنها به طور مستقیم به اجراییات راهور ناجا ارسال می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
-
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
اینکه چیزی نیست.من خودم با پژو پارس ای ال ایکس 230 تا رفتم
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
ساده ها...
بنده با یه سمند 230 تا با کولر پر کردم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
با رانندگانيكه با رفتار پر خطر جان ديگران رابه خطر مياندازند آيا برخوردي ميشود كه ديگر جرات تكرار اين جرائم را نداشته باشند؟ يا فقط جريمه نقدي؟!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟