صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزارت کشور خلاف قانون عمل می‏کند

طلائی نیک همچنین گفت: موافقت رهبر معظم انقلاب با تمدید مهلت رسیدگی از تدابیر ارزشمند و راهگشا برای نهایی شدن فرآیند بررسی انتخابات است که باید همگان با خویشتن داری و کمک به شورای نگهبان برای عبور از این مرحله قانونی انتخابات کمک کنند.
کد خبر: ۵۳۲۹۰
| |
23413 بازدید

عضو ارشد ستاد انتخاباتی محسن رضایی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه "تشکیل هیئت ویژه می تواند گامی مثبت و سازنده باشد" گفت: پاسخگویی به شکایات انتخاباتی طبق ماده 78 قانون انتخابات فقط بر عهده شورای نگهبان است و ورود وزارت کشور در این زمینه وجاهت قانونی ندارد.

رضا طلائی نیک معاون امور استانهای ستاد انتخاباتی محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: کمک به احیاء اعتماد مردم و رفع ابهامات انتخاباتی از ضرورتهای ملی در این مقطع است که تصمیم سازنده شورای نگهبان می تواند در این جهت کارساز باشد و اعتماد عمومی را تحکیم بخشد.

وی افزود: آقای محسن رضایی به طور رسمی و به شرط همراهی سایر نامزدها با هیئت تعیین شده از سوی شورای نگهبان، همراهی خواهد کرد.

طلائی نیک همچنین گفت: موافقت رهبر معظم انقلاب با تمدید مهلت رسیدگی از تدابیر ارزشمند و راهگشا برای نهایی شدن فرآیند بررسی انتخابات است که باید همگان با خویشتن داری و کمک به شورای نگهبان برای عبور از این مرحله قانونی انتخابات کمک کنند.

وی در عین حال در واکنش به اطلاعیه اخیر ستاد انتخابات کشور درباره نتایج بازشماری تعداد محدودی از صندوق های اخذ رای گفت: اطلاعیه و اظهارات اخیر رئیس ستاد انتخابات کشور با ماده 78 قانون انتخابات مغایر است چون طبق این ماده و سایر مواد قانونی رسیدگی و حتی اطلاع رسانی از نتایج شکایات فقط در صلاحیت شورای نگهبان می باشد.

طلایی نیک دراین زمینه اظهار داشت: شایسته است ستاد انتخابات کشور به جای رفتارهای غیر قانونی و ابهام آفرینی و تحریک مجدد افکارعمومی وهواداران نامزدها، به کاهش التهابات کمک کند و در وظایف و اختیارات سایر نهادهای قانونی دخالت نکند.

وی افزود: ای کاش ستاد انتخابات کشور ارزیابی، استقبال و قدردانی دلسوزان کشور و ازجمله هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و نیز سخنگوی شورای نگهبان از تصمیم دکتر رضایی در عدم پیگیری شکایات را درک می کرد و با توجه به مسئولیت قانونی وزارت کشور در مدیریت امنیت کشور به آرامش عمومی کمک می نمود.

طلایی نیک ادامه داد: تصمیم مدبرانه و فداکارانه دکتر رضایی در صرف نظر کردن از پیگیری شکایات با اهداف ارزشمندی فراتر از نتیجه انتخابات و بر مبنای اولویت شناسی ملی انجام گرفت. عدم پیگیری شکایات علل و دلایل گوناگون داشت که ریشه آن در ناهماهنگی رویکردهای طرفین گوناگون انتخابات از یک سو و حساسیتهای سرنوشت ساز جدید از سوی دیگر است و از جمله این دلایل می توان به عدم همراهی دو نامزد معترض دیگر برای پیگیری شکایتها از طریق شورای نگهبان وعدم همکاری ستاد انتخابات کشور درارائه به موقع مدارک و اطلاعات انتخابات ازیک سو و زمینه برخی سوء استفاده های احتمالی برای تشدید ابهامات و التهابات از سوی دیگر و نیز دغدغه های امنیتی و سیاسی بود.

معاون ستاد انتخابات رضایی گفت: صیانت از حماسه انتخابات 22 خرداد به قانون مداری، حلم و اقناع مردم از سوی همه طرفین بستگی دارد که در رهنمودهای فصل الخطاب رهبر انقلاب بیان شده است. رضایی با صرف نظر کردن از جنبه شخصی شکایات، مطالبات مردم و صیانت از حیثیت نظام را از مسیر قانون با درایت و متانت پیگیری خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۷
يعني متهم نبايد پاسخ دهد. فكر مي كنم نتيجه انتخابات بدجوري روي شما تاثير داشت.
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۷
آتش زدن جنگل راحت تر از خاموش کردن آن است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۷
"پاسخگویی به شکایات انتخاباتی طبق ماده 78 قانون انتخابات فقط بر عهده شورای نگهبان است و ورود وزارت کشور در این زمینه وجاهت قانونی ندارد."
این نکته درست است، اما وقتی عزیزان در تمام رسانه ها به این شائبه ی دروغ دامن می زنند و نزدیک به 300 هزار نفر از برگزارکنندگان را به تقلب متهم می کنند، به نظر روشن کردن افکار عمومی چیز بدی نخواهد بود؟ آیا اینگونه نیست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۷
آقايان چرا مغلطه مي كنند .آقاجون اگر مرديد راستش را به مردم بگوييد كه نتايج بازشماري فايده اي براي شما نداشته است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۷
درود بر سردار كه از حق مردم نمي گذره.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟