شوهرم هربار مورد کلاهبرداري قرار ميگيرد
زن جوان زمانيکه ديد سر شوهرش را کلاه گذاشتهاند، راهي دادگاه خانواده شد تا از شوهرش جدا شود.
به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم خيلي بيعرضه است و اصلا مرد زندگي نيست. من نميتوانم روي او به عنوان يک مرد حساب کنم و رفتارش برايم آزار دهنده است.
وي افزود:از وقتي با او ازدواج کردهام تا الان، سه بار سرش کلاه گذاشته اند و پولش را بردهاند. هربار هم بهانههاي مختلف ميآورد تا قضيه را جمع و جورش کند. آخرين بار وقتي متوجه شدم باز هم سرش را کلاه گذاشتهاند، آنقدر عصباني شدم که احساس کردم ديگر به همسرم علاقهاي ندارم.
زن جوان ادامه داد: مردي که نتواند از پول و سرمايه خودش محافظت کند، چطور ميتواند يک زندگي را اداره کند و سر پناه همسر و فرزندانش باشد. زندگي در کنار اين مرد عاقبت خوشي ندارد و من هم تصميم به جدايي دارم.
بعد از صحبتهاي اين زن شوهرش هم به دادگاه احضار شد تا قاضي صحبتهايش را بشنود.



