صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دادستان تهران: چهره پایتخت مناسب نیست

جعفری دولت آبادی به چهره نامناسب شهر تهران اشاره کرد و گفت: متاسفانه چهره پایتخت در چهارراه‌ها و برخی اتوبان‌های پر تردد مناسب نیست و کودکان دست فروش، سی دی فروش‌ها، گل فروش‌ها، متکدیان و غیره چهره تهران را نامناسب کرده‌اند.
کد خبر: ۵۳۲۱۱۸
| |
7220 بازدید
|
۸
اولین جلسه بین دادستان عمومی و انقلاب تهران و برخی سرپرستان دادسراها و معاونین دادستان با رئیس و مدیران سازمان بهزیستی کشور روز سه شنبه (24 شهریور ماه 1394) در دادستانی تهران برگزار شد.

به گزارش میزان، جعفری دولت آبادی گفت: در چند سال گذشته با مدیران و مجموعه سازمان بهزیستی در ارتباط بودیم؛ اما با تشکیل این جلسه زمینه آغاز همکاری‌های بیشتر بین دادستانی تهران و سازمان بهزیستی فراهم شده است.

دادستان عمومی و انقلاب تهران با احصاء حوزه‌های کاری مشترک دادستانی و سازمان بهزیستی اعلام کرد: در سه حوزه جرایم، آسیب‌های اجتماعی و مشکلات و امور اجتماعی زمینه‌های همکاری مشترک وجود دارد.

وی افزود: موفقیت اقدامات دادسرا در مقابله با جرائم مواد مخدر و کودک آزاری با همکاری سازمان بهزیستی افزایش خواهد یافت. ایجاد برخی ساختارها و فراهم کردن امکانات مانند تشکیل کمپ‌های ترک اعتیاد و محل های نگه‌داری کودکان در اختیار ما نیست و ما نمی‌توانیم در این حوزه ها به طور مستقیم ورود کنیم.

جعفری دولت آبادی گفت: زنان آسیب دیده هم از لحاظ ارتکاب جرم و هم از لحاظ آسیب اجتماعی در جامعه مشکلاتی را به وجود می‌آورند که بخشی از علل مشکلات به دادستانی و سازمان بهزیسیتی برنمی‌گردد؛ اما تبعات و مشکلات ناشی از آن متوجه سازمان بهزیستی و دادسرا است. کاهش طلاق و جلوگیری از فرار دختران از خانه وظیفه ذاتی دادستانی تهران نیست؛ اما بروز این آسیب‌ها مشکلاتی را برای دادسرا و سازمان بهزیستی به وجود آورده است.

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: تشکیل و آغاز کار اورژانس های اجتماعی در سال‌های گذشته کار مناسبی بود که در سازمان بهزیستی انجام شد. در این طرح افراد بی پناه و آسیب دیده در تماس با واحدهای اورژانس اجتماعی مشکلات خود را بیان می کردند و انتظار می رود این واحد مانند اورژانس های پزشکی برای پرداختن به مشکلات اجتماعی مردم در محل آن ها مجددا فعال شود تا برخی مشکلات کنونی مرتفع شود.

وی افزود: مددکاری یکی از ارکان ارائه خدمات اجتماعی است؛ اما از این ظرفیت سازمان بهزیستی کمتر استفاده شده است.

چهره ظاهری پایتخت مناسب نیست


جعفری دولت آبادی به چهره نامناسب شهر تهران اشاره کرد و گفت: متاسفانه چهره پایتخت در چهارراه ها و برخی اتوبان های پر تردد مناسب نیست و کودکان دست فروش، سی دی فروش ها، گل فروش‌ها، متکدیان و ... چهره تهران را نامناسب کرده اند. هنگامی که موضوع را پیگیری می‌کنیم هر دستگاه مقابله و جمع آوری آن ‌ها منوط به همکاری سایر نهادها یا سازمان‌ها می‌کند.

دادستان تهران تاکید کرد: هر دستگاهی باید مسئولیت‌های خود را در این مساله بپذیرد و با یک اقدام مشترک به پاکسازی نامناسب چهره پایتخت اقدام شود.

سازمان بهزیستی نسبت به انعکاس اعلام جرایم در مراکز نگه‌داری افراد صغیر یا بی‌سرپرست به دادستانی اقدام کند

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: سازمان بهزیستی باید جرایم خود را به حوزه دادستانی اعلام کند. در تهران چهار ناحیه دادسرا برای رسیدگی به پرونده های کودک آزاری اختصاص یافته است.

دیواری کوتاه‌تر از بهزیستی نیست


محسنی بندپی در این جلسه گفت: مطابق مصوبه ای که در سال 1378 به تصویب رسیده است وظیفه هر دستگاهی در برخورد با آسیب‌های عمومی مشخص شده است. در استان ها استاندار و در شهرستان ها فرماندار مسئول برخورد با آسیب های اجتماعی معرفی شده اند. ساماندهی و تاکید بر اجرای وظیفه دستگاه‌ها می تواند بر ارائه خدمات موثر باشد.

وی افزود: سازمان بهزیستی حاضر است به وظایف خود بدون کم و کاست عمل کند اما متاسفانه در محول کردن امور به دیگر نهادها و سازمان ها دیواری کوتاه تر از دیوار بهزیستی نیست.

درخواست محسنی برای استقرار دادیار مقیم در مراکز پذیرش


رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن درخواست از دادستان تهران برای استقرار دادیار مقیم در مرکز پذیرش یوسف آباد گفت: حضور یک دادیار در مرکز پذیرش سازمان کمک می کند تا مراحل قضایی پذیرش مددجویان راحت تر انجام گیرد، که این پیشنهاد با قول مساعد دادستان تهران همراه بود. رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد برای صدور مجور تاسیس کمپ های ترک اعتیاد بازنگری صورت خواهد گرفت.

درخواست دادستان تهران از بهزیستی برای جمع آوری زنان تن فروش


جعفری دولت آبادی گفت: سازمان بهزیستی برای جمع‌آوری زنان تن فروش با یک طرح برنامه ریزی شده اقدام نموده و آنان را تحت پوشش قرار دهد.

استقرار مددکار در برخی داسراهای نواحی


دادستان عمومی و انقلاب تهران پیشنهاد کرد: سازمان بهزیستی در برخی از دادسراها با استقرار واحد مددکاری به رفع برخی مشکلات کنونی کمک کند.

وی هم‌چنین خواستار حضور قوی‌تر سازمان بهزیستی در حوزه‌های اجتماعی و همکاری گسترده‌تر در حوزه‌های اطفال و زنان زندانی و افراد بی سرپرست شد.

معاونان دادستان تهران در ادامه جلسه به بیان برخی مشکلات موجود پرداختند.

برای مشاهده گزارش تصویری اولین جلسه بین دادستان عمومی و انقلاب تهران و برخی سرپرستان دادسراها و معاونین دادستان با رئیس و مدیران سازمان بهزیستی کشور به اینجا مراجعه کنید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
آقای دادستان فساد اجتماعی که بوی گندش شهر رو برداشته رو اشاره نکردید!!!!!!!!!!!!!! اینو می خواهید چیکار کنید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
دستگاه قضا از عملکرد حود نظر سنجی بگیرد برای خودش هم بد نیست.
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
جانا سخن از زبان ملت می گویی. به خدا دیگر از دست این زورفروش ها(بخوانیدزورگیرها)،سی دی فروش ها، متکدیان، موادفروش هاو.......در سر چهار راه ها جانمان به لب رسیده. یعنی چه که هر نهادی نهاد دیگررا مسئول بداند؟ اگرمردم از دخالت نهادهای قانونی برای حل مشکلاتشان نا امید شوند آنگاه قانون خودشان(درگیری شخصی) را اعمال می کنند. تو را به خدا داد ما را از این .....فروشان بستانید تا شاهد سیل مهاجرت روزافزون آنان به تهران برای کسب درآمدهای زیاد و در نتیجه ناهنجاری های اجتماعی نباشیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
بنده حساب کرده ام در کرج و تهران به ازای هر بار چراغ ایستادن , خرید کردن , بستنی خوردن , پارک رفتن , و کلا بیرون آمدن از منزل تا زمان برگشت شما مداوما و بی امان با تکدیان مواجه می شیود . .. حقیقتا وضع آزار دهنده است . فرضا اگر به هر نفر 1000 تومن هم کمک شود از لحظه ی بیرون رفتن تا برگشتن باید 20 -30 هزار تومنی پول بدهی ..
واقعا عصف باره ..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
کشته ی این نگرانی راجع به چهره شدم!!!! کاش میگفتی وضعیت معیشتی کودکان ایران مناسب نیست!! مث اینه که یکی در حال احتضار باشه بهش بگی اینجا نمیر ممکنه الودگی ایجاد کنی!!!
شبتاب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
جناب دادستان

چهره شهر مناسب نیست. خوشحالم که یک نفر به آن توجه کرد. اما نکته اینجاست که سارقین اموال و زورگیران هم در همین چهره عضوی هستند که ظاهرا به چشم نمی آیند. اول از همه فکری به حال آنان کنید بعد تکدی گری و دست فروشی.

شرمنده اگر مزاحم شدم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
جالبه چون کسی دنبال پرتقال فروش نمی گرده
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
چهره ایران مناسب نیست.البته مناسب واژه تلطیف شده برای این موضوع است.خجالت میکشیم از واژه کثیف استفاده کنیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟