میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
حملات هوایی به تروریست ها در حلب

هشدار درباره مهاجرت سوری‌ها

حمله جنگنده های سوری به مراکز تجمع گروههای مسلح در حومه حلب و لاذقیه، کمک های روسها به سوری ها و هشدار وائل الحلقی درباره طرح کوچ دادن جوانان این کشور از مهمترین اخبار محسوب می شود.
کد خبر: ۵۳۱۱۴۸
| |
7702 بازدید
حمله جنگنده های سوری به مراکز تجمع گروههای مسلح در حومه حلب و لاذقیه، کمک های روسها به سوری ها و هشدار وائل الحلقی درباره طرح کوچ دادن جوانان این کشور از مهمترین اخبار محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العهد، منابع سوری اعلام کردند: جنگنده های نیروی هوایی سوریه مراکز تجمع گروههای مسلح در اطراف فرودگاه کویرس در حومه حلب را هدف قرار دادند.

به گفته این منابع جنگنده های سوری منطقه سلمی در حومه لاذقیه را هدف قرار دادند.

از سوی دیگر وزارت دفاع روسیه از ارسال هواپیمای حامل کمک برای غیر نظامیان در فرودگاه لاذقیه خبر داد.

ایگور کوناشینکف سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: محموله ای که هوایپماهای روسی به فرودگاه لاذقیه منتقل کرده اند شامل نیازهای اساسی و غذایی و تجهیزات ضروری برای برپایی چادر برای بیش از هزار آواره بوده است.

از سوی دیگر وائل الحلقی نخست وزیر سوریه گفت: کاهش تولید نفت و گاز و نبود برق نتیجه محاصره اقتصادی و اقدامات تروریستی علیه زیر ساخت ها است.

وی افزود: پرونده مهاجران سوری طرحی سیاسی منظم و دارای ابعاد استراتژیک عمیق برای خالی کردن سوریه از نخبگان و جوانی است که سوریه برای بازسازی به آنها نیاز دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت