صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگرانی از ورود پساب‌هاي ارمنستان به رود ارس

ورود پساب‌هاي صنعتي از کشور ارمنستان به رودخانه ارس موجب ايجاد مشکلات عديده زيست محيطي شده که براي بخش‌هاي مختلف کشاورزي و بهداشتي منطقه بسيار نگران کننده است.
کد خبر: ۵۳۱۱۲۹
| |
4624 بازدید

ورود پساب‌هاي صنعتي از کشور ارمنستان به رودخانه ارس موجب ايجاد مشکلات عديده زيست محيطي شده که براي بخش‌هاي مختلف کشاورزي و بهداشتي منطقه بسيار نگران کننده است.

به گزارش تابناک تبریز، کاظم سجادي در نشست بررسي راهکارهاي توسعه همکاري‌هاي آذربايجان شرقي با ارمنستان، بر رفع و حل و فصل مشکلات زيست محيطي رودخانه مرزي ارس بين ايران و ارمنستان تاکيد کرد.

وي با بيان اينکه ادامه روند موجود در رودخانه ارس شرايط زيست محيطي سال‌هاي آينده را بسيار وخيم مي‌کند، اظهار کرد: اگر براي جلوگيري از ورود پساب‌هاي صنعتي به اين رودخانه کوتاهي شود به مردم منطقه و نسل‌هاي آينده خيانت کرده‌ايم.

سجادي اضافه کرد: بايد با برگزاري جلسات مختلف با طرف‌هاي ارمني و همچنين پيگيري‌هاي مستمر مسوولان آذربايجان شرقي اين موضوع مهم در سريع‌ترين زمان ممکن حل و فصل شود.

وي با اشاره به اهميت توسعه همکاري‌هاي ايران با کشورهاي همسايه؛ به ويژه ارمنستان که با سه استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل و از طريق مرز آستاراخان در گيلان مرز مشترک و فاصله بسيار نزديکي دارد، گفت: در حوزه‌هاي مختلف اقتصادي، تجاري و گردشگري و سلامت مي‌توان از ظرفيت‌هاي اين استان‌ها براي توسعه روابط با ارمنستان بهره برد.

سجادي، لازمه توسعه و گسترش همکاري‌هاي تهران-ايروان را حمايت دولت‌هاي متبوع از بخش خصوصي در حوزه‌هاي اقتصادي و تجاري عنوان کرد و افزود: در اين زمينه بايد رايزني‌ها با طرف‌هاي ارمني بيشتر شود.

وي با اشاره به درآمد سرانه حدود سه هزار و 400 دلاري در اين کشور گفت: هرچند به لحاظ پايه‌هاي اقتصادي ارمنستان از موقعيت مناسبي برخوردار نيست اما مي‌توان در بخش‌هايي همچون گردشگري و توريسم سلامت و تجارت همکاري‌هاي مناسبي را ايجاد کرد.

سجادي با تاکيد بر اينکه سفارت جمهوري اسلامي در ايروان به طور کامل در خدمت مسوولان استان‌هاي همجوار و فعالان تجاري ايراني است، يادآور شد: تلاش خواهم کرد در ملاقات‌هاي خود با مسوولان اين کشور شرايط کنوني را تغيير دهيم؛ زيرا که بايد روابط تهران - ايروان روند رو به جلويي در پيش بگيرد و در اين مسير کوچک‌ترين مسائل و موضوعات بايد به طور جدي دنبال شود.

بر اساس اين گزارش، در اين نشست رئيس دانشگاه تبريز، رئيس دانشگاه علوم پزشکي، مديران کل حفاظت از محيط زيست، آب منطقه اي و ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خصوص توسعه و زمينه‌هاي همکاري‌هاي استان با ارمنستان گزارشاتي ارائه کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟