صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولد پسرها از دخترها پیشی گرفت

مدیرکل دفتر اطلاعات، آمار و جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور گفت: رشد ولادت در مقایسه با پنج ماهه نخست سال گذشته ۴.۸ درصد رشد داشته است و استان هرمزگان، قم و یزد بیشترین رشد ولادت را در کشور داشته‌اند.
کد خبر: ۵۳۱۰۳۲
| |
8684 بازدید
|
۳
مدیرکل دفتر اطلاعات، آمار و جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور گفت: رشد ولادت در مقایسه با پنج ماهه نخست سال گذشته ۴.۸ درصد رشد داشته است و استان هرمزگان، قم و یزد بیشترین رشد ولادت را در کشور داشته‌اند.

 به گزارش فارس علی‌اکبر محزون درباره آمار 5 ماهه دو واقعه ولادت و فوت در کشور اظهار داشت: در 5 ماهه امسال 657 هزار و 2 مورد در کشور ثبت ولادت شده است که از این تعداد 56 هزار و 531 مورد در شهر و 150 هزار و 471 مورد در روستا متولد شده‌اند.

وی ادامه داد: 337 هزار و 865 مورد ولادت پسر و 319 هزار و 137 هزار مورد ولادت دختر نیز در این 5 ماهه به ثبت رسیده است که به ازای هر 100 دختر 105.8 پسر متولد شده است.

مدیر کل دفتر اطلاعات، آمار و جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور افزود: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.8 درصد رشد ولادت را داشته‌ استو استان هرمزگان، قم و یزد به ترتیب با 11.4، 9.2 و 9.1 بیشترین رشد ولادت را در کشور داشته‌اند.

محزون یادآور شد: در هر شبانه‌روز 4 هزار و 239 و در هر ساعت 177 ولادت در 5 ماهه نخست امسال به ثبت رسیده است.

وی درباره آمار فوت در 5 ماهه نخست امسال اظهار داشت: 154 هزار و 84 مورد فوت به ثبت رسیده که از این تعداد 84 هزار و 426 مورد آقایان و 67 هزار و 658 مورد خانم‌ها بودند.

مدیر کل دفتر اطلاعات، آمار و جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور افزود:‌ در هر شبانه‌روز 994 و در هر ساعت 41 واقعه فوت در کشور به ثبت رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
داریوش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
تولید بیشتر پسر یک موضوع عادی است چرا در طول زمان میزان مرگ میر مرد ها بیشتر از زن ها خواهد بود... اما هر چه جوامع بشری بیشتر به سمت زن سالاری و فمینیسم و مدرن شدن پیش برود میزان مرگ و میر زن ها بیشتر از مرد ها خواهد شد
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
والا ما دبیرساانی بودیم هم میگفتند به ازای هر 100 دختر، 105 پسر متولد میشود. چیز جدیدی نیست که این طوری تیتر زده اید
اميد
|
-
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
با سلام
نسبت تولد ذكور به اناث همواره به ترتيب بين 100 تا 105 به 100 است يعني هميشه نسبت تولد ذكور بيشتر است اين نسبت فقط در چين در مدتي كه قانون تك فرزندي اعمال ميشد تا حدودي تغيير يافته و نسبت ذكور بيشتر شده بود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟