شکایت از اوباما اقدام جدید جمهوریخواهان علیه توافق

در ادامه کشمکش‌ها در آمریکا بر سر توافق هسته‌ای با ایران، جمهوری‌خواهان تهدید کرده‌اند علیه باراک اوباما شکایت خواهند کرد.
کد خبر: ۵۳۱۰۰۱
| |
3515 بازدید
در ادامه کشمکش‌ها در آمریکا بر سر توافق هسته‌ای با ایران، جمهوری‌خواهان تهدید کرده‌اند علیه باراک اوباما شکایت خواهند کرد.
 
به گزارش «تابناک » جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان، روز جمعه به خبرنگاران گفت: در حال حاضر طرح شکایت از باراک اوباما و اقامه دعوا در دادگاه «گزینه‌ای بسیار محتمل است».
 
ساعاتی پیش‌تر مجلس نمایندگان آمریکا توافق هسته‌ای با ایران را با اکثریت آرا رد کرده بود اما با توجه به رأی‌گیری یک روز پیش‌تر در مجلس سنا، نظر منفی مجلس نمایندگان مانع از اقدام دولت اوباما برای اجرای توافق هسته‌ای نخواهد بود.
 
جمهوری‌خواهان ،دولت اوباما را متهم می‌کنند که اطلاعات محرمانه مربوط به توافق هسته‌ای را در اختیار کنگره قرار نداده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی