صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طحان با شکست بلوک باشی ترک، در یکقدمی نیمه نهایی

جاویر کورتینا از کوبا و پاولو اولینیک از اوکراین در گروه طحان قرار دارند. ختاگ گازیموف و عبدالسلام گادیسوف در سوی دیگر جدول هستند.
کد خبر: ۵۳۰۹۲۴
| |
3749 بازدید

نماینده وزن ۹۷ کیلوگرم ایران در کشتی آزاد قهرمانی جهان با پیروزی در دومین دیدارش راهی دور سوم شد.

به گزارش تابناک ورزشی، عباس طحان که دردور اول با نتیجه 4 بر صفر مقابل جوزف جالوویار از اسلوواکی به پیروزی دست یافته بود، دور دوم را نیز با نتیجه 11 بر صفر مقابل ژئویی ژانگ از چین به برتری رسید تا به مصاف ابراهیم بلوک‌باشی از ترکیه برود. طحان در این مرحله نیز با نتیجه 12 بر 2 از سد ابراهیم بلوک‌باشی از ترکیه و گذشت و راهی یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با برنده دیدار ماگومد موسی‌ئف از قرقیزستان و نماینده لتونی مسابقه خواهد داد. 

جاویر کورتینا از کوبا و پاولو اولینیک از اوکراین در گروه طحان قرار دارند. ختاگ گازیموف و عبدالسلام گادیسوف در سوی دیگر جدول هستند.

امشب علیرضا کریمی در86 کیلوگرم هم با پیروزی هایپیاپی مقابل حریفان ازبک و مولداوی به یکچهارم نهایی رسیده اما شکست غافلگیرکننده بهنام احسان‌پور در همان دیدار نخست مقابل حریف اوکراینی ، سب خوب کشتی ایران را خراب کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار