حذف ارغوان رضايي از ویمبلدون
ارغوان رضايي تنيسباز ايراني الاصل مقيم فرانسه با شكست برابر حريف روسي از دور پيكارهاي تنيس آزاد ويمبلدون انگليس حذف شد.
به گزارش فارس؛ رضايي پنجشنبه شب در دور دوم اين مسابقهها در دو ست متوالي و با امتيازات 6 بر يك و 6 بر 3 مغلوب "النا دومنيته وا " تنيس باز سرشناس روسي شد.
اين تنيس باز ايرانيالاصل در رقابتهاي 2نفره نيز همراه با همتيمي خود؛ رازانو مغلوب خواهران ويليامز شد تا مسابقات ويمبلدون را با ناكامي پشت سز بگذارد.
در ديگر ديدارها "ونوس ويليامز " مدافع عنوان قهرماني از آمريكا با نتيجه دو بر صفر "كاتريانا بوندارنكو "از اوكراين را شكست داد، تا در مسابقات چمن به كسب ششمين قهرماني خود اميدوار شود. ويليامز در مرحله بعدي به مصاف كارلاسوارز ناوارو از اسپانيا ميرود.
"آنا ايوانكوويچ " از صربستان با همين نتيجه "سارا اراني " از ايتاليا را از پيش رو برداشت و "دينارا سافينا " تنيس باز شماره يك جهان برابر رزانا دلوس ريوس از پاراگوئه با نتيجه 2 بر صفر به برتري رسيد.
سوتلانا كوزنتسوا قهرمان مسابقات اوپن فرانسه مقابل پائولين پارمنتين فرانسوي در 2 ست متوالي به پيروزي دست يافت.
در آخرين ديدار يلنا يانكوويچ صربستاني مقابل ايوانا بنزوا از چك پيروز شد تا به مرحله بعدي رقابتها راه يابد.
رقابتهاي تنيس آزاد ويمبلدون، سومين پيكارهاي گرند اسلم سال 2009 ميلادي به مدت دو هفته در انگليس برگزار ميشود.


