صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهبر مخالفان دولت ونزوئلا محکوم به ۱۳ سال حبس

رسانه کلمبیایی «ال تیمپو» گزارش داد که رهبر مخالفان دولت ونزوئلا از سوی دادگاه این کشور به جرم ارتکاب به اعمال خشونت‌آمیز به 13 سال حبس محکوم شده است.
کد خبر: ۵۳۰۸۳۹
| |
2614 بازدید
رسانه کلمبیایی «ال تیمپو» گزارش داد که رهبر مخالفان دولت ونزوئلا از سوی دادگاه این کشور به جرم ارتکاب به اعمال خشونت‌آمیز به 13 سال حبس محکوم شده است.

به گزارش فارس از آمریکای لاتین به نقل از «ال تیمپو»، «لئوپولدو لوپز» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا روز گذشته از سوی دادگاه این کشور به جرم ارتکاب به اعمال خشونت‌آمیز در جریان یک تظاهرات ضد دولتی به 13 سال و 9 ماه و 7 روز حبس محکوم شد.

روند دادرسی این پرونده تا زمان صدور رأی یک سال به طول انجامید و «لوپز» اکنون به مدت 18 ماه است که در زندان به سر می‌برد.

وی یکی از عاملان تظاهرات خشونت‌آمیز 12 فوریه 2014 (23 بهمن 1392) در «کاراکاس» پایتخت ونزوئلا محسوب می‌شود که در نتیجه آن 3 کشته و ده‌ها زخمی برجای ماند و به ساختمان‌های دولتی در این کشور خسارات فراوانی وارد شد.

حکم بازداشت رهبر مخالفان دولت ونزوئلا در 18 فوریه 2014 (29 بهمن 1392) صادر و توسط پلیس این کشور دستگیر شد؛ وی اندکی بعد راهی زندانی نظامی در «کاراکاس» گردید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟