صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رونمایی از مسکن اجتماعی در آینده‌ای نزدیک

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر انجام مطالعات برای اجرای طرح مسکن اجتماعی از رونمایی آن در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: مسکن اجتماعی بر خلاف مسکن مهر مردم محور است.
کد خبر: ۵۳۰۶۷۵
| |
3195 بازدید
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر انجام مطالعات برای اجرای طرح مسکن اجتماعی از رونمایی آن در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: مسکن اجتماعی بر خلاف مسکن مهر مردم محور است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، محسن نریمان در بیان برنامه‌های شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید در طرح جامع مسکن برای تامین مسکن اقشار کم‌درآمد گفت: از جمله برنامه‌های سالانه دولت و واحدهای زیرمجموعه آن که در طرح جامع شهرها مصوب شد، تولید یک میلیون واحد مسکونی است که این کار توسط مردم و دولت توامان انجام می‌گیرد. در اجرای کامل مصوبات و کیفیت‌دهی به نظام ساخت‌و‌ساز نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت عمران شهرهای جدید باید بسترساز ایجاد و تولید واحدهای مسکونی باکیفیت باشند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید افزود: به زودی از اجرای مسکن اجتماعی رونمایی می‌کنیم و برای اینکه اشتباهاتی که در مسکن مهر ایجاد شد تکرار نشود در حال انجام کارهای مطالعاتی آن هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در تشریح چگونگی اجرایی شدن مسکن اجتماعی گفت: در تلاش هستیم که اجرای مسکن اجتماعی را از دولت‌محوری به مردم‌محوری تبدیل کنیم. همچنین در مورد ساخت مسکن اجتماعی، مکان‌یابی‌ها نیز به شیوه‌ای انجام می‌شود تا اقبال مردمی و میزان استقبال مورد توجه قرار گیرد و با درنظرگرفتن زیرساخت‌ها اقدام به ساخت و ساز شود.

وی تاکید کرد: برنامه ما در اجرای مسکن اجتماعی پندگرفتن از تجربیات تلخ و شیرین مسکن مهر است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟