سبقتاروپاییها ازهم برایحضور درایران
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز و به بهانه برجام جمهوری اسلامی ایران به طور جدی تر در کانون توجهات بین المللی قرار دارد و کشورها برای برقراری ارتباط و توسعه روابطشان با ایران به نوعی از هم سبقت می گیرند.
نوذر شفیعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به سفر همزمان مقامات بلند پایه اتریش،چک و اسپانیا به ایران گفت: قبل از برجام ایران تقریبا تحت فشارهای اقتصادی و سیاسی بود و کشورها مراودات اقتصادی و سیاسی چندانی با ایران نداشتند.
نماینده مردم ممسنی در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر برجام فضای جدیدی را گشوده است و ایران در کانون توجهات بین المللی قرار گرفته است،البته موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و جایگاهش به لحاظ نفوذی که در منطقه دارد موجب شده است همواره مورد توجه باشد.
این نماینده مجلس افزود: امروز و به بهانه برجام جمهوری اسلامی ایران به طور جدی تر در کانون توجهات بین المللی قرار دارد و کشورها برای برقراری ارتباط و توسعه روابطشان با ایران به نوعی از هم سبقت می گیرند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نقش کشورهای اتریش،چک و اسپانیا را درحل بحران های منطقه بی تاثیر ندانست و گفت: برخی کشورها از جمله فرانسه،انگلیس،آلمان و ایتالیا از قدرت تاثیر گذاری بالایی در تحولات منطقه در کنار ایران برخوردارند اما در عین حال برخی کشورها هم که دامنه منافع ملی شان گسترده نبوده و محدود به منطقه خودشان است به لحاظ سیاسی و افکار عمومی می توانند در کنار ایران در حل بحران های منطقه تاثیر گذار باشند.
شفیعی ادامه داد: تمام کشورهایی که به ایران سفر می کنند می توانند در تحولات منطقه ای و بین المللی در کنار ایران به ارتقای صلح و امنیت بین المللی کمک کنند.


