صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فقط برای تکرار طلای المپیک مانده‌ام

رضایی: روس‌ها مثل حریف ارمنی ضد کشتی نمی گیرند

نمی‌خواهم بهانه بیاورم، اما حریفم گروه بسیار راحت‌تری نسبت به من داشت و شاید در مجموع 5 دقیقه هم کشتی نگرفت، اما من با کشتی‌گیران روس، کوبا و ترکیه رقابت کردم که توان زیادی را از من گرفت. ازطرفی کشتی‌گیر ترکیه بسیار ناجوانمردانه مبارزه کرد و با شکستن سرم، مصدومم کرد.
کد خبر: ۵۳۰۲۰۴
| |
2476 بازدید

دارنده مدال نقره وزن 98 کیلوگرم کشتی فرنگی 2015قهرمانی جهان در لاس وگاس گفت:‌ کشتی‌ گرفتن با روس‌ها برای من راحت‌ است چرا که آنها کشتی می‌گیرند، اما حریف ارمنی ضد کشتی گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، قاسم رضایی درباره کسب مدال نقره جهان گفت: زحمت زیادی برای حضور در این مسابقات کشیده بودم و خوشحالم که دست خالی برنمی‌گردم، اما خودم راضی نیستم چون برای طلا به میدان رفته بودم. نمی‌خواهم بهانه بیاورم، اما حریفم گروه بسیار راحت‌تری نسبت به من داشت و شاید در مجموع 5 دقیقه هم کشتی نگرفت، اما من با کشتی‌گیران روس، کوبا و ترکیه رقابت کردم که توان زیادی را از من گرفت. ازطرفی کشتی‌گیر ترکیه بسیار ناجوانمردانه مبارزه کرد و با شکستن سرم، مصدومم کرد.

قهرمان المپیک لندن تصریح کرد: البته آلکسانیان آمادگی بدنی بهتری نسبت به من داشت و مشخص بود که بیشتر از من زحمت کشیده و تلاش می‌کند. من هم باید در زمان باقیمانده تا المپیک بیشتر کار کنم و نقاط ضعفم را برطرف کنم تا بتوانم طلای لندن را در برزیل تکرار کنم. البته نسبت به سال گذشته آمادگی بهتری داشتم و با این حریف بهتر کشتی گرفتم، اما روش کشتی‌گیر ارمنی به گونه‌ای است که ایستا کشتی می‌گیرد و بیشتر بر قدرت بدنی و فیزیکی متکی است تا اجرای فنون کشتی.

رضایی درباره پیروزی سه‌باره‌اش مقابل کشتی‌گیران روسیه و اینکه به نظر می‌رسد به بردن روس‌ها عادت کرده ، گفت: بله، کشتی‌ گرفتن با روس‌ها راحت‌ است چرا که آنها کشتی می‌گیرند، اما حریف ارمنی ضد کشتی گرفت. هر حریفی که روی تشک کشتی بگیرد در مسابقه مقابل من کم می‌کند و محکوم به شکست است، اما حریف ارمنی ضد کشتی گرفت.

دارده مدال‌های نقره و برنز جهان تصریح کرد: من هم تنها به خاطر این مانده‌ام تا طلای المپیک لندن را تکرار کنم. این مدال جهانی هم یک قسمت از مسیرم در راه رسیدن به این هدف بود که امیدوارم پایان خوبی داشته باشد، اما باید خودم را به حریف اصلی‌‌ام که همین کشتی‌گیر ارمنستانی است برسانم تا در المپیک از سد او بگذرم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟