افزايش تلاش رئاليها براي جذب ريبري
منابع خبري اسپانيا اطمينان دارند که سران باشگاه رئال مادريد آخرين مراحل جذب ستاره فرانسوي باشگاه بايرن مونيخ را پشت سر مي گذارند.
به گزارش برنا و به نقل از روزنامه AS، سران باشگاه مادريدي روز گذشته اعلام کردند که از تلاش براي خريد "داويد ويا" ستاره اسپانيايي باشگاه والنسيا دست کشيده اند و اين طور به نظر مي رسد که نهايت تمرکزشان را براي به خدمت گرفتن "فرانک ريبري" گذاشته اند.
مذاکرات ميان سران رئال و مسئولان بايرن مونيخ در روزهاي اخير وارد مراحل پاياني خود شده است،ولي سران باشگاه مادريدي اميدوارند تا اين مذاکرات همچنان در پشت دربهاي بسته صورت بگيرد.با اين وجود سران باشگاه باواريايي در انتظار آن هستند تا هر چه سريعتر و با امضاي اين قرارداد، اين خبرها در مطبوعات به انتشار برسد.
طبق خبري که در اين روزنامه منتشر شده، "آلن ميگلياچو" مدير برنامه هاي ريبري که مانند واسطه اي ميان سران دو باشگاه عمل مي کند، سعي بر آن دارد تا سران بايرن را متقاعد ساخته که اين ستاره را اندکي ارزان تر از 60 ميليون يورو به فروش برسانند.
بايد به اين نکته نيز اشاره کرد که ريبري حتي محل اقامتش در مادريد را نيز تعيين کرده است. او مي خواهد در محله "کنده دي اوگاس" اقامت داشته باشد؛محله اي که در همسايگي اش "زين الدين زيدان" را مي بيند.


