صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضرورت حمایت سازمانی و اعتباری از حوزه زنان

کد خبر: ۵۲۹۸۹۳
| |
2460 بازدید

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: نقش نوجوان و جوان در اختیار آموزش و پرورش است و هر تغییری که می‌خواهید ایجاد کنید، باید از مهدکودک و دبستان ایجاد شود.

به گزارش فارس، مهناز احمدی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش امروز در دوره 3 روزه آموزشی تلفیق برنامه‌های آموزش و پرورش با رویکرد جنسیتی ویژه کارشناس مسئولان امور زنان سراسر کشور که در باشگاه فرهنگیان در حال برگزاری است، در سخنانی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌هایی که امور زنان استان‌ها، ستاد و همه دستگاه‌ها دارند، دو مقوله ساختار و بحث برنامه عملیاتی و اعتبارات معین برای تعیین تکلیف نیروهایی است که در استان‌ها هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از مشاوران ما در استان‌ها مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند از این جهت که بیان می‌کنند جایگاه شما کجاست و خیلی از جاها آن‌ها با توانمندی بیش از حد انتظار فعالیت‌هایی انجام می‌دهند.

احمدی با بیان اینکه با توجه به اینکه ضرورت ایجاب می‌کند حوزه‌ای به نام زنان وجود داشته باشد، افزود: ضرورت دارد حمایت‌های ساختاری، سازمانی، اعتباری و برنامه‌ای از حوزه زنان اتفاق افتد تا آن‌ها با قدرت فعالیت کنند.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش خطاب به معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، گفت: اطمینان می‌دهم نیروهای کارشناس مسئولان استان‌ها و نیروهای رابط و ستادی را بازوان امور زنان بدانید و هر تغییری می‌خواهید ایجاد کنید باید از مهدکودک و دبستان ایجاد کرد و نسل نوجوان و جوان در اختیار آموزش و پرورش است و باید اولویت اول را آموزش و پرورش بدانند و اطمینان می‌دهم اگر اعتباری اختصاص می‌دهید، 10 برابر آن را خود استان‌ها هزینه می‌کنند؛ مشاوران علاوه بر طرح‌هایی که از دفتر زنان برای آن‌ها می‌رود، خود نیز طرح‌های خوبی اجرا می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟