آغاز تخریب ساختوسازهای غیرمجاز در حیران
11 مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی منطقه حیران آستارا به وسعت 11 هزار و 85 مترمربع به شکل کامل قلع و قمع شد و تخریب الباقی موارد در دستور کار قرار گرفت.
11 مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی منطقه حیران آستارا به وسعت 11 هزار و 85 مترمربع به شکل کامل قلع و قمع شد و تخریب الباقی موارد در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش ایسنا منطقه گیلان، سید محمد مهدی میرهاشمی، مدیر امور اراضی استان گیلان در حاشیه تخریب این ساخت و سازهای غیر مجاز، اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، مصوب سال 1385 که جزو وظایف مأموران جهاد کشاورزی است، اراضی فوق مشمول وضعیت تخریب قرار گرفتند.
وی ادامه داد: علاوه بر این 11 مورد در مواردی دیگر که ساخت و سازها به شکل کامل صورت پذیرفته، با توجه به اجرای ماده 3 قانون حفظ کاربری هم اکنون در مراجع قضایی در حال رسیدگی است که پس از صدرو حکم، اجرایی خواهد شد.
مدیر امور اراضی گیلان در بخش دیگر سخنان خود به آمار موجود در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز اشاره کرد و توضیح داد: از 41 مورد پرونده در حال رسیدگی در مرجع قضایی، 6 مورد در سنوات گذشته منجر به قلع و قمع شده، 6 مورد دیگر قرار منع تعقیب صادر شده و در حال حاضر 29 مورد در مرجع قضایی تجدید نظر استان بر علیه اینها اقامه دعوا شده است که منتظر صدور رأی هستیم.
وی در پایان آمار ارائه شده را خارج از طرح هادی عنوان و اضافه کرد: رسیدگی به وضعیت تخلف ویلاهایی را که در محدوده طرح هادی ساخته شده است، از وظایف کمیسیون ماده 99 می باشد و باید مراحل خود را باید طی کند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲۱
انتشار یافته: ۲۱
میگن تخریب کردیم ما هم میگیم آرههه کردن! در جریانید که...
زورتون به خر نمیرسه پالونشو لگد میزنین
شاید اون ویلا خفنا ماله آقای **** هستش
مگه داریم !!!!
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟





