سالمندان از اجداد خود باهوش‌تر اما بیمارترند

محققان بر این باورند که دلیل باهوش شدن سالمندان نسبت به گذشته، دو عامل افزایش سطح تحصیلات آکادمیک و استفاده از فناوری است.
کد خبر: ۵۲۹۴۷۳
| |
3084 بازدید
مطالعات محققان موسسه بین المللی تحلیل سیستم های کاربردی در لو کزامبورگ اتریش نشان می دهد که سالمندان نسبت به نسل قبل باهوش تر شده اند؛ ولی نسبت به اجداد خود سلامتی ضعیف تری دارند.

به گزارش ایرنا، این مطالعه با بررسی عملکرد شناختی و تناسب فیزیکی و سلامتی افراد بالای 50 سال در آلمان و انگلیس نشان می دهد که سالمندان نسبت به پیشینیان خود باهوش تر شده اند ولی از نظر سلامتی در وضعیت ضعیف تری قرار دارند.

محققان بر این باورند که دلیل باهوش شدن سالمندان نسبت به گذشته، دو عامل افزایش سطح تحصیلات آکادمیک و استفاده از فناوری است. در ادامه این گزارش آمده است که علاوه بر کاهش سلامتی، سلامتی روان نیز نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است.

مقایسه این دو گروه لزوما به یک بازه زمانی بزرگ بر نمی گردد؛ بلکه این تغییر طی چند سال گذشته نیز مشهود است. برای مثال آزمون شناختی افراد 50 سال به بالا در سال 2012 میلادی، بهتر از داوطلبان سال 2006 بود؛ ولی عملکرد فیزیکی و سلامت روان کاهش یافته بود.

استفاده از فناوری هایی مانند رایانه های شخصی و تلفن همراه، گرچه سبب افزایش هوش و توانایی ذهنی می شود ولی چاقی و عدم تحرک به همراه دارد.

نتایج این مطالعه در نشریه PLoS ONE منتشر شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی