صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجیدی بازهم پرویز را در میانه راه تنها می گذارد؟

کد خبر: ۵۲۹۴۰۳
| |
5966 بازدید
|
۱

در پی بروز حواشی اخیر بین مربی تیم استقلال با هافبک عراقی سر میز صبحانه، وی تهدید به جدایی از جمع آبی پوشان کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، فرزاد مجیدی عصر امروز پیش از آغاز تمرین با پرویز مظلومی  به صورت خصوصی گفت و گو کرد. به نوشته کاپ، محور صحبت های طرفین به ناراحتی مجیدی از رفتار کرار جاسم در اردوی استقلال بر می گشت. ظاهرا مجیدی به مظلومی گفته در صورتی که وی به استقلال بازگردد، او تصمیمات جدیدی برای ماندن در جمع آبی پوشان می گیرد و احتمال جدایی اش وجود دارد.

گفتنی است برادر بزرگتر فرزاد یعنی فرهاد مجیدی هم سه سال پیش، پرویز مظلومی را در میانه راه لیگ تنها گذاشت و به لیگ قطر رفته بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۴
بهتر
فک کردی کسی ناراحت میشه که امثال شما از این فوتبال بری؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟