صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحصیل کودکان افغان در مدارس ایران تدبیر امنیتی است

کد خبر: ۵۲۹۲۶۴
| |
2133 بازدید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه تحصیل کردن کودکان افغانی در ایران مطابق با اندیشه‌های اسلامی امنیت ایران را در طولانی مدت افزایش می‌دهد، گفت: این کار سبب خواهد شد نسبت به ایران عرق پیدا کرده و احساس بیگانه‌ای با مردم ایران نداشته باشند.

علیرضا منظری‌توکلی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره ثبت‌نام نکردن کودکان غیرمجاز افغانی در مدارس با توجه به تاکیدات رهبری به آموزش این کودکان فارغ از نوع حضورشان در کشور، گفت: اعتقاد مسلمانان این است که انسان‌ها باید درمواقع خواص به کمک هم بیایند و اگر اعتقاد به آموزه‌های قرآنی وجود داشته باشد در اجرای خواسته ولی فقیه یک لحظه هم درنگ نخواهد شد.  

نماینده مردم بافت، رابُر و اُرزوئیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه علاوه بر تاکیدات مقام معظم رهبری، بر اساس کنوانسیون حقوق کودک، همه کشورها موظف به ارائه آموزش و پرورش و بهداشت رایگان به کودکان مهاجر هستند، افزود: کودکان افغان به مردم ایران پناه آوردند بنابراین باید به آن‌ها فرصت داد از نعمت سوادآموزی برخوردار شوند.

وی رعایت برخی از ضوابط و مسائل امنیتی را مهم توصیف کرد و ادامه داد: تحصیل کودکان افغانی در ایران، مطابق با اندیشه‌های اسلامی امنیت ایران در را در طولانی مدت افزایش می‌دهد چراکه سبب خواهد شد نسبت به ایران عرق پیدا کنند و احساس بیگانه‌ای با مردم ایران نداشته باشند، بنابراین تحصیل آن‌ها در مدارس ایران نوعی تدبیر امنیتی محسوب می‌شود، در حالی اگر رها شوند به‌یقین عامل ناامنی خواهند شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره بودجه محدود آموزش و پرورش، گفت: باید از تجربه مشابه کشورهای دیگر برای ارائه خدمات به مهاجران استفاده و به این مسئله مهم با دیدگاه اسلامی و حقوق بشری نگاه کرد و علیرغم همه محدودیت‌ها، بودجه‌ موجود را مدیریت کرد و  دولت و مجلس نیز باید تمام کمک‌های لازم را در این زمینه داشته باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟