كاناوارو در آستانه ترك آتزوري
روزهاي حضور فابيو كاناوارو در تيم ملي ايتاليا به گمان بسياري از كارشناسان فوتبال ايتاليا به پايان خود نزديك ميشود.
به گزارش ايسنا، مدافع 35 سالهي آتزوري در گفتوگويي عنوان كرد كه براي سپردن جايگاهش به جوانان مشكلي ندارد.
كاناوارو در رقابتهاي جام كنفدراسيونها در آفريقاي جنوبي نمايش ضعيفي داشت و از سوي بسياري از منتقدين با انتقاد روبهرو شد. آنها بر اين باورند كه اين بازيكن به روزهاي پاياني فوتبالش دست كم در تيم ملي ايتاليا نزديك شده است.
كاناوارو با خونسردي تمام در اين باره گفت: «ديگر نميتوانم بشنوم كه آيا بازيكني بسيار مسن است يا نه. اگر من مشكلي داشته باشم، آن وقت جايگاهم را به شخص ديگري واگذار ميكنم.»
اين بازيكن خط دفاعي كه در پايان فصل اخير رقابتهاي فوتبال باشگاهي در اروپا رئال مادريد را به مقصد يوونتوس ترك كرد، در گفتوگو با روزنامهي ورزشي كوريره دلواسپورت ايتاليا عنوان كرد: «هنوز هم اين مارچلو ليپي است كه بايد تصميم بگيرد ميخواهد با من كار كند يا خير. هرگز براي اين اينجا نيستم كه سه سال پيش جام قهرماني را در جام جهاني بالاي سر بردم.»
كاناوارو بر اين باور است كه فوتبال ايتاليا به طور كلي بايد جوان شود و نه فقط تيم ملي ايتاليا.


