صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در نشست شورای هماهنگی آلودگی هوای تهران تصمیم گیری شد؛

معادن شن و ماسه تهران موقتا تعطیل شد

نشست شورای هماهنگی مواقع اضطراری آلودگی هوای استان تهران تصمیمات لازم برای مقابله با تندباد احتمالی امروز را در دستور کار قرار داد که تعطیلی فعالیت معادن شن و ماسه یکی از انها بود.
کد خبر: ۵۲۸۵۰۲
| |
6189 بازدید
نشست شورای هماهنگی مواقع اضطراری آلودگی هوای استان تهران تصمیمات لازم برای مقابله با تندباد احتمالی امروز را در دستور کار قرار داد که تعطیلی فعالیت معادن شن و ماسه یکی از انها بود.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه نشست هماهنگی مواقع اضطراری آلودگی هوای استان تهران با حضور مدیر کل محیط زیست استان تهران و مدیر کل مدیریت بحران استانداری در محل استانداری برگزار شد.

در این نشست مصوب شد تا فعالیت معادن شن و ماسه در استان تهران به ویژه در شهرستان های غرب این استان به دلیل بالارفتن میزان گرد و غبار و افزایش آلاینده های هوا به مدت ۴۸ ساعت تعطیل شود.

همچنین در این نشست بر آماده باش دستگاه های امدادی و خدماتی نظیر آتش نشانی، هلال احمر و غیره به منظور خدمت رسانی به مردم تأکید شد.

در نشست هماهنگی مواقع اضطراری آلودگی هوای استان تهران به مردم توصیه شد تا از حد الامکان از وسائل نقلیه شخصی و دارای اشکال فنی استفاده نکنند.

همچنین مسئولان در این نشست تأکید کردند که مردم باید از هر اقدامی نظیر سوزاندن ضایعات و غیره که میزان آلایندگی هوا را افزایش می دهد، خودداری کنند.

گفتنی است شامگاه دوشنبه طی پیش بینی سازمان هواشناسی تندبادی با سرعت ۷۰ کیلومتر بر ساعت نقاط مختلف استان تهران را در برگرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟