صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهایی از اقتصاد نفتی در گرو اقتصاد مقاومتی است

کد خبر: ۵۲۸۲۱۵
| |
2928 بازدید

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که دوران تک تازی و یکه تازی نفت گذشته است، گفت: اکنون باید کشورهای تولید کننده نفت به دنبال روش‌های دیگری در زمینه اقتصاد نفتی باشند.

به گزارش ایسنا: حسین امیری خامکانی با بیان این مطلب اظهار کرد: در زمینه مسائل نفتی باید یک اصل را بپذیریم که دوران حکومت یکه‌تازی نفت گذشته و علت آن هم استفاده از روش‌های جدید تولید نفت است.

وی با اشاره به این‌که آمریکا‌یی‌ها در تولید نفت روش‌های جدیدی را اتخاذ کرده‌اند، افزود: یکی از این روش‌ها استفاده از انرژی‌های نو است که در حال سرعت‌گیری است که در این روش‌ بسیاری از هزینه‌ها کاهش می‌یابد.

این عضو هیات رییسه کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: به نظر می‌رسد کشورهایی که در حال تحریم هستند باید به فکر طرح‌های نو و جدید باشند و به سمت کاهش هزینه‌های تولید و ایجاد ارزش افزوده بروند.

امیری‌خامکانی خاطرنشان کرد: اکنون دوران حکومت نفت رو به اتمام است و کشورهای تولید کننده باید فکر اساسی کنند و روش‌های جدیدی را به منظور بهره برداری در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: معتقدم رهایی از اقتصاد نفتی در گرو اقتصاد مقاومتی است و تا جایی که امکان دارد باید به سمت کاهش تامین زیرساخت‌ها و جلوگیری از خام فروشی پیش برویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟