«تعبیر وارونه یک رویا» و تحقیر سیستم اطلاعاتی ایران
به تازگی سریال تلویزیونی تعبیر وارونه یک رویا به کارگردانی فریدون جیرانی از شبکه اول سیما در حال پخش است؛ سریالی که درون مایه اصلی آن تلاش سرویس های جاسوسی بیگانه برای ترور دانمشندان و کارشناسان هسته ای کشور و مقابله دستگاه های اطلاعاتی کشور با این تلاش ها و خرابکاری هاست.
به گزارش «تابناک»، آنچه در این سریال بیش از هر چیز دیگری به چشم می آید، نمایش ساده انگاری از فعالیت های سرویس های جاسوسی در ایران و در مقابل ناشیانه برخورد کردن دستگاه اطلاعاتی با این توطئه های حتی ساده لوحانه است؛ کارگردان این اثر همچنان که ساده لوحانه به روند فعالیت های جاسوسی دشمنان نگاه کرده است، به همان اندازه مهارت نیروهای اطلاعاتی ایران را در برخورد با این توطئه ها نیز زیر سؤال برده است.
بنا بر این گزارش، گاهی نهادهای مرتبط لازم می دانند که شرح اشراف اطلاعاتی و فداکاری ها و ایثارگری های سربازان گمنامی که شبانه روز در حال مراقبت و پاسداری از این مرز و بوم هستند، در قالبی نمایشی و جذاب به مردم نشان داده شود تا هر لحظه و هر دم، این نکته در بطن جامعه ساری و جاری باشد که برای این آب و خاک انسان های نازنینی با تیزهوشی و صلابت در حال انجام وظیفه هستند و در مواقع لزوم، خود و خانواده شان را فدا می کنند؛ اما این نباید بدان معنا باشد که صرفا با هدف به نمایش گذاشتن این صلابت ها و فداکاری ها در قالب یک سریال، یک کارگردان یا یک تهیه کننده، اصل ماجرا را در روایتی ضعیف زیر سؤال ببرد.

تحلیل سایت واقعا اشتباه هستش
بهتر بود یه نظرسنجی میگذاشتین بعد....
چند تا سوالم دارم
1.اینکه به زن روانبخش و هاشم جاوید همه چیزو گفتن جه سودی داشت؟؟
2.اون ساعت 6 میلیونی چه سودی داشت که یکبارم باش نتونستن دختره را پیدا کنن ؟؟
3.با پای پیاده تو بیابون بدون پاس کجا داشت میرفت دقیقا؟؟
جالب اینجاست که در اکثر اوقات این فیلم بارش شدید باران و آن هم در تهران به نمایش در آمده است
تو را خدا صدا و سیما با این فیلم به شعور مردم توهین نمی کند
همه جا هوا صاف و بدون ابره
واقعا چرت و جذابه



