خيليها با ليگ زندگي مي گذرانند
قهرمان كاراته جهان گفت: زحمات ملي پوشان و مدال آوران با بي برنامگي فدراسيون به راحتي هدر مي رود.
حسين روحاني در گفت و گو با فارس اظهار داشت: فدراسيون حتي از مسابقات تايوان خبر نداشت و من به آنها اطلاع دادم.
وي تاكيد كرد: يك كاراتهكار سال ها زحمت مي كشد و مدال جهاني مي گيرد تا در چنين مسابقاتي كه حكم المپيك غير المپيكي ها را دارد، شركت كند؛ اما به راحتي به خاطر بي برنامگي فدراسيون اين فرصت ها از دست مي رود.
قهرمان جهان افزود: تا حالا در اين پيكارها شركت نكرده ام؛ اما در هشت سال گذشته چهار مدال جهاني بدست آورده و به طور قطع به اين ميدان دعوت مي شدم. اين مسئله را اواسط اسفند به اطلاع فدراسيون رساندم؛ اما متاسفانه اقدامي صورت نگرفت.
وي با اشاره به اينكه مدال گرفتن در اين مسابقات موجب افتخار است، تصريح كرد: كاري از دستم برنمي آيد غير از اينكه به خاطر اين مسايل تاسف بخورم.
روحاني كه قراردادش را با تيم نفت تمديد نكرده است، اظهار داشت: مبلغ قراردادها به جاي افزايش، كاهش يافته و اين مسئله تنها در كاراته ايجاد شده است. اطلاع موثق دارم كه در رشته هاي ديگر اين مبالغ افزايش داشته است.
وي يادآور شد: براي خيلي از كاراتهكاران ليگ منبع درآمد است و با آن زندگي مي گذرانند. همه كه قهرمان جهان و آسيا نيستند. در اين سال ها كلي زحمت كشيده شده كه سطح درآمدها به اين مبلغ رسيده است و كار درستي نيست كه آن را كاهش مي دهند.
روحاني به حضورش در تيم ديگري اشاره كرد و افزود: برايم فرقي نمي كند كه چه تيمي باشد. هر تيمي پول بيشتري بدهد در آن تيم مبارزه مي كنم. فقط مي خواهم در ليگ حضور داشته باشم. در اين سال ها كه با نفت بودم بيشترين برد را داشتم و دستمزد پيشنهادي آنها در حد زحمات من نيست.
وي درباره قطع حقوقش در صورت پيوستن به تيم ديگري گفت: دو سال پيش كه به فولاد رفتم باشگاه نفت تنها حقوق مرا قطع كرد. اين بار نمي دانم قرار است چه اتفاقي مي افتد.


