صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستاوردهای جدید پدافند هوایی رونمایی شد

با حضور امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش، جدیدترین دستاوردهای این نیرو رونمایی شد.
کد خبر: ۵۲۷۵۹۳
| |
6678 بازدید
با حضور امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش، جدیدترین دستاوردهای این نیرو رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از سامانه حافظ، ‌سامانه تلاش، سامانه همیار رهگیر، سامانه SRR بومی و IFF بومی و سامانه بهینه شده کیهان و سامانه‌های جنگ الکترونیک رونمایی شد.

سامانه حافظ یک سامانه آرایه فازی،‌سه بعدی، برد کوتاه و تاکتیکی که توانایی کشف همزمان 150 هدف را دارد.

سامانه بهینه شده کیهان نیز متحرک بوده و در آنتن آن تغییرات عمده‌ای به وجود آمده است.

سامانه شناسایی دوست از دشمن (IFF بومی) توانایی شناخت 100 هدف را همزمان دارد.

سامانه SRR بومی یک سامانه شنود و تحلیلگر بوده و سامانه تلاش یک سامانه ارتفاع متوسط و بالاست که قابلیت رهگیری و درگیری با اهداف را داشته و می‌تواند به رادارهای محلی متصل شود.

سامانه‌های جنگ الکترونیک نیز یک اخلال‌گر زمین پایه است.

سامانه همیار رهگیر نیز یک سیستم شنود الکترونیکی است که قادر است کمترین جابجایی ناوهای هواپیمابر و بالگرد بر را شناسایی کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی