صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ستادهای امنیت انتخابات فعال شدند

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور،از فعال شدن ستادهای امنیت انتخابات سال 94در استانهای کشور خبر داد.
کد خبر: ۵۲۵۸۰۸
| |
3158 بازدید

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور،از فعال شدن ستادهای امنیت انتخابات سال 94در استانهای کشور خبر داد.

حسین ذوالفقاری ،روز جمعه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: این ستادها مسائل مرتبط با امنیت انتخابات را در فضای واقعی و مجازی رصد می کنند،تا بتوان زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور،با امنیت کامل ، با مشارکت حداکتری و با رقابت بالا برگزار کرد.

وی گفت:برای تامین و امنیت انتخابات از هم اکنون کار آغاز شده و دستور العملها برای تامین و امنیت انتخابات تهیه و به استان ها ابلاغ شده است.

به گفته وی،اکنون آسیب های انتخابات شناسایی شده و تهدیدات احتمالی که چه از نظر داخلی و چه در بیرون از مرزهای کشور، وجود دارد،بررسی و مورد ارزیابی و شناسایی قرار گرفته است.
وی گفت:جلسات هماهنگی با شورای تامین استان ها و شهرستان ها نیز صورت گرفته است و از هم اکنون ستادهای امنیت انتخابات در شهرستان ها فعال شده است.

ذوالفقاری،درباره صیانت از مرزهای ایران نیز گفت:روند گذشته در خصوص کنترل مرزها انجام خواهد شد و پس از تخصیص اعتبارات لازم ،این اعتبارات در مرزها هزینه خواهد شد.

ذوالفقاری گفت:تحرکاتی که گروه های تکفیری در کشورهای همسایه ایران دارند،ضرورت حراست از مرزهای ایران را مورد تاکید قرار می دهد.

به گفته وی،حراست و صیانت از مرزها،همواره در دستورکار ستاد کل نیروهای مسلح ،دستگاههای امنیتی ،انتظامی و نظامی و وزارت کشور بوده است و هر کدام از این نهادها وظایف خود را برای کنترل مرزها به خوبی انجام می دهند.

ذوالفقاری یادآور شد:در یک سال و نیم اخیر ،توفقیات فراوانی در این زمینه بدست آمده است و گروهک های تکفیری که در شرق کشور تحرکاتی داشته اند،به کنترل در آمده و تحرکات آنان خنثی شده و اکنون شرایط قابل قبولی در مرزهای کشور حاکم است.

به گزارش ایرنا،معاون وزیر کشور برای سخنرانی در جمع فرمانداران و شورای تامین شهرستان های چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار