صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چترباز تهرانی پس از سقوط از مرگ نجات یافت

مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند گفت: چترباز 35 ساله تهرانی، پس از سقوط در ارتفاعات سه هزار متری منطقه 'آشنه در' شهرستان دماوند با تلاش عوامل امداد و نجات جمعیت هلال احمر این شهرستان از مرگ نجات یافت.
کد خبر: ۵۲۵۲۸۱
| |
23611 بازدید
|
۸
مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند گفت: چترباز 35 ساله تهرانی، پس از سقوط در ارتفاعات سه هزار متری منطقه 'آشنه در' شهرستان دماوند با تلاش عوامل امداد و نجات جمعیت هلال احمر این شهرستان از مرگ نجات یافت.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا، 'حسین فارابی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به وقوع این حادثه اشاره کرد و گفت: ساعت 18 سه شنبه یک چترباز هنگام پرواز در ارتفاع سه هزار متری منطقه 'آشنه در' دماوند سقوط کرد که با حضور به موقع عوامل امداد و نجات توانستیم وی را از مرگ حتمی نجات دهیم.

وی با بیان اینکه در این عملیات هشت نفر از نیروهای امدادی در محل حاضر شدند، ادامه داد: این چترباز دچار شکستگی پاها و دنده ها و خونریزی داخلی شده بود که بعد از انجام مراحل اولیه امداد و نجات، توسط یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان سوم شعبان دماوند منتقل شد.
فارابی علت سقوط را نداشتن فنون لازم جهت هدایت چتر، نبود شرایط جوی مناسب و نداشتن آگاهی از وضع هنگام پرواز دانست.

لازم به ذکر است، منطقه 'آشنه در' در روستای چنار شرق شهرستان دماوند واقع شده که به دلیل داشتن کوه های مرتفع محل مناسبی برای پرواز چتربازها است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۸
غلامرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
غريبه نگاه اشناست است.اول جنگ چتريان- زارع -خاكي ...مسجد جامع دزفول...زمينها چي شده...امام زاده تاير
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
چتر که هدایت پذیر نیست.
احتمالا منظورتون پاراگلایدر هست نه چتر.
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
عزیزم چرا برون اطلاع کافی نظر قاطع می دهید؟ مگه قا صدکه؟؟!!!!!
متاسفانه ما ایرانیها در همه چیز خودمان را علامه می دانیم!!!!
بله چتر هم هدایت پذیر است و هم ابزار (بندهای) هدایت کننده دارد و هم چتر باز باید تسلط و اطاعات کافی از جریانهای هوا داشته باشد.
اگر چتر هدایت پذیر نبود که در جنگها هر کس هرجا پرت می شد.
هدایت چتر به قدری دقیق است که چتر باز کارکشته می تواند در محلی مشخص با دقت یک متر در یک متر فرود بیاید !!
چیزی که قابل هدایت نیست اظهار نظرهای جنابعالی است و میدان درک و دانش دوستانی که بدون آگاهی مثبت هم دادن!!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
برادر من هم پاراشوت و هم پاراگلایدر هردو brake دارن که هم برای جهت دادن وهم برای فلیر کردن وفرود امدن استفاده میشه
پسرک فضول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
چتر یا پاراگلایدر؟
ظریف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
تو عکس که 9 نفر دیده میشن...
نادر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
اگرکسی توانست جملات نفراول ،آقای غلامرضا را ترجمه کند جایزه دارد.!!
برنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
این منطقه مخصوص پرواز با پاراگلایدر است و خود من در آنجا به دفعات پرواز داشته ام . متاسفانه بعضی افراد هر از چند گاهی بخاطر عدم تشخیص شرایط مناسب جوی یا آموزش نا کافی و مسائلی از این دست دچار سانحه میشوند که جا دارد از دوستان امدادگر که به کمک این افراد میشتابند نیز در اینجا قدردانی گردد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟