صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازیکن دوپینگی در تمرین پرسپولیس

کد خبر: ۵۲۴۷۸۲
| |
5661 بازدید
تمرین عصر یکشنبه پرسپولیس به بازی دوستانه مقابل امیدهایش اختصاص داشت اما در حاشیه این بازی ، شهاب زاهدی بازیکن محروم قرمزها در درفشی‌فر حاضر شد. این بازیکن سال گذشته به دلیل مثبت شدن آزمایش دوپینگش دو سال از حضور در فوتبال محروم شد.
از نکات جالب توجه این بازی حضور نادر صفرزایی دروازه‌بان تیم پرسپولیس در این بازی بود چرا که این دروازه‌بان سال گذشته به عنوان دروازه‌بان سوم در تیم بزرگسالان فعالیت می‌کرد اما به دلیل پاره شدن رباطش مدت‌ها از بازی دور بود و امروز به نوعی وی یک بار دیگر حضورش در درفشی‌فر را این بار به عنوان دروازه‌بان امیدهای پرسپولیس اعلام کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟