صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
الهه احمدی و نجمه خدمتی، در آذربایجان به هدف زدند

تیرهای بانوان ایران به سیبل سهمیه المپیک

کد خبر: ۵۲۳۴۲۲
| |
3870 بازدید

بانوان ملی‌پوشان تیراندازی ایران که یکی از معدودترین شانس‌های کسب سهمیه خود را در جام جهانی تیراندازی آذربایجان تجربه می‌کردند، موفق شدند در فینال رشته تفنگ بادی به سهمیه المپیک ریو برسند.

فدراسیون تیراندازی ایران که با وجود مشکلات مالی فراوان شانس‌های کسب سهمیه خود را به آذربایجان فرستاده بود، در یک فینال رویایی به هفتمین و هشتمین سهمیه المپیک ریو، برای کاروان ورزش ایران رسید.

الهه احمدی و نجمه خدمتی در فینال رشته تفنگ بادی به ترتیب مدال طلا و برنز رقابتهای جام جهانی آذربایجان دست پیدا کردند تا جواز حضور در المپیک ریو را به‌دست آورند. مه‌لقا جام‌بزرگ دیگر فینالیست ایران در این ماده به رتبه هشتم رسید.

جام جهانی تیراندازی آذربایجان از هفدهم الی بیست‌وچهارم مرداد با حضور ۱۰۳۸ ورزشکار از ۸۳ کشور جهان در حال پیگیری است.

تیراندازان ایرانی تاکنون موفق به کسب دو سهمیه المپیک شده‌اند. تیراندازی چهارمین رشته‌ای است که توانسته به این موفقیت دست پیدا کند. پیش از این یک سهمیه در بوکس، یک سهمیه در دوچرخه‌سواری و چهار سهمیه در دوومیدانی به‌دست آمده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار