صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت تسهيلات بانک قرض‌الحسنه، از فردا

مديرعامل بانک قرض الحسنه اولين گروه داراي اولويت براي دريافت وام را افراد متقاضي براي دريافت کمک هزينه ازدواج و تهيه جهيزيه اعلام کرد و گفت: براساس برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، مقرر شده که زماني اسناد و مدارک از سوي متقاضيان دريافت شود که پرداخت وام بلافاصله امکانپذير باشد تا مردم در انتظار دريافت تسهيلات قرار نگيرند.
کد خبر: ۵۲۲۹
| |
5470 بازدید

مديرعامل بانک قرض الحسنه از آغاز پرداخت تسهيلات بانک قرض الحسنه از اول بهمن سال جاري خبر داد و گفت: در صورت تکميل بودن مدارک متقاضيان، وام اين بانک در کمتر از يک ساعت پرداخت مي‌شود.

غلامرضا مصطفي پور در گفت‌وگو با مهر گفت: متقاضيان بايد با مراجعه به صندوق مهر امام رضا(ع) معرفي‌نامه دريافت کرده و با تکميل مدارک و مراجعه به شعب بانک قرض‌لحسنه وام خود را در کمتر از يک ساعت دريافت کنند؛ چراکه تنها کار محاسباتي توسط متصديان بانکي بايد صورت گيرد.

مديرعامل بانک قرض الحسنه افزود: 1700 شعبه دومنظوره بانک قرض‌الحسنه در شعب بانک ملي مستقر هستند که به ارائه وام به متقاضيان مي پردازند.
وي تصريح کرد: شرايط اخذ وثايق و سود تسهيلات همانند ضوابط ساير بانکهاي کشور است.

مديرعامل بانک قرض الحسنه اولين گروه داراي اولويت براي دريافت وام را افراد متقاضي براي دريافت کمک هزينه ازدواج و تهيه جهيزيه اعلام کرد و گفت: براساس برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، مقرر شده که زماني اسناد و مدارک از سوي متقاضيان دريافت شود که پرداخت وام بلافاصله امکانپذير باشد تا مردم در انتظار دريافت تسهيلات قرار نگيرند.

مصطفي پور در مورد ميزان جذب سپرده در مدت راه اندازي بانک، اظهارداشت: ميزان جذب سپرده در استانهاي مختلف متفاوت بوده و بايد تراز تلفيقي آنها براي داشتن يک آمار دقيق از آن به دست آيد، اما جذب سپرده نسبت به آنچه برآورد شده بود، مثبت تلقي مي شود.

وي همچنين با تاکيد بر اينکه فعلا برنامه اي براي افزايش سرمايه بانک نداريم، بيان کرد: به نظر مي‌رسد سرمايه تخصيص داده شده براي بانک کفايت مي‌‌کند، همچنين با توجه به اينکه 35 درصد سرمايه نقدي بانک توسط سهامداران تامين شده، لذا بايد منتظر باشيم تا بقيه سرمايه نيز توسط سهامداران تامين شود.

مديرعامل بانک قرض‌الحسنه از هماهنگي سيستم بانکي براي دريافت تسهيلات در بخش وام ازدواج خبر داد و گفت: ميان سيستم بانکي و صندوق مهر اما رضا (ع) هماهنگي‌هايي صورت گرفته که بر اساس آن، هر شخصي که از هر يک از اين بانک‌ها يا صندوق وامي براي ازدواج و موارد اينچنيني دريافت کند، دريافت همان وام از بانکي ديگر امکانپذير نباشد.

وي گفت: انتظار داريم که روز به روز استقبال از سپرده‌گذاري در بانک و توجه به ارزش‌هاي قرض‌السحنه ارتقا يابد و ارزشهاي معنوي قرض دادن مورد توجه قرار گيرد تا بدين طريق نيز بانک هرچه بيشتر از قدرت لازم در پرداخت تسهيلات برخوردار شود که بتواند طيف وسيع تري از افراد نيازمند جامعه را پوشش دهد.

مصطفي پور با تاکيد بر اينکه افراد سپرده‌گذار در بانک در اولويت دريافت تسهيلات نيستند، خاطرنشان کرد: سپرده‌گذاري در بانک، عاملي براي اولويت يافتن در دريافت تسهيلات نيست.

به گفته وي توجه بانک قرض‌الحسنه به مباني و مفاهيم ارزشي و اعتقادي است، در غير اين صورت دليلي براي نام قرض‌الحسنه وجود نداشت. براساس مباني اعتقادي، قرض دادن، مستحب و قرض گرفتن مکروه است و هرچه نياز فرد گسترش يابد، ميزان اين کراهت کاهش مي‌يابد، بنابراين معتقديم افراد متقاضي دريافت تسهيلات، حتما نيازمند هستند.

مديرعامل بانک قرض الحسنه ادامه داد: فردي که در بانک سپرده‌گذاري مي‌کند، داراي نقدينگي است و نيازي به وام ندارد اما فردي که نيازمند است، بدون شک سپرده‌گذاري در بانک نخواهد داشت و حساب داشتن اين دسته از افراد تنها به منظور شناخت بانک نسبت به آنها است، بنابراين کليه دريافت کنندگان تسهيلات بايد داراي حساب نزد بانک باشند، اما الزاما سپرده گذاران بزرگ در اولويت دريافت تسهيلات نيستند، بلکه نيازها آنها را در اولويت قرار مي‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۸۶/۱۰/۳۰
با نگاهی به آمار طلاق مسئولین بایستی به فکر وام بعد از ازدواج به صورت ایجاد شغل برای افراد باشند نه اینکه پرداخت وام ازدواج کار بدی باشد اما بیشتر مشکلات زوجها بعد از ازدواج است .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟