نگاه شما: درختان کوهسار فریاد نمی زنند

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
کد خبر: ۵۲۱۶۸۳
| |
7888 بازدید
محمدرضا نیکوکلام: باغات کن و سولقان که روزگاری سهم به سزایی در آرامش شهر و اعتدال آب و هوای تهران داشتند امروزه در چنگال سودجویان از نفس افتاده اند و یکی پس از دیگری اسیر تبر و خشکی های عمدی می شوند.

این بار نوبت به درختان شهرک OPG در بلوار کوهسار رسیده تا در خواب غفلت ما قلع و قمع شوند و اگر به دادشان نرسیم این اندک سرمایه های با ارزش حیات نیز خاموش می شوند.

این درختان در باغی واقع در ضلع غربی شهرک واقع شده و در اختیار شهرداری منطقه 5 می باشند. مدتی است که مناقشه ای حقوقی بر سر تملک این باغ پر دار و درخت میان نمایندگان شهرک و شهرداری در گرفته است و متاسفانه این درختان سر سبز و بی زبان هستند که در این گیر و دار تقاص پس می دهند. حال اینکه چرا درختان قطع می شوند این خود سوالی دیگر است و شاید بی اهمیت باشد. تنها مسئله ی حایز اهمیت و بغرنج جلوگیری از تکرار فاجعه ای دیگر در این شهر بزرگ است.
 

 



اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی