صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشروی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت به مرکز شهر الزبدانی

ارتش سوریه با پشتیبانی نیروهای مقاومت حزب الله لبنان موفق شدند شمار زیادی از تروریست ها را به هلاک رسانده و به مناطق مرکزی شهر الزبدانی واقع در ریف دمشق پیشروی کنند.
کد خبر: ۵۲۰۹۴۳
| |
2721 بازدید
ارتش سوریه با پشتیبانی نیروهای مقاومت حزب الله لبنان موفق شدند شمار زیادی از تروریست ها را به هلاک رسانده و به مناطق مرکزی شهر الزبدانی واقع در ریف دمشق پیشروی کنند.

به گزارش «تابناک»، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت حزب الله لبنان روز گذشته (پنجشنبه) در ادامه دستاوردهای خود در زمینه آزادسازی مناطق اشغال شده شهرالزبدانی، به سوی منطقه الشلاح واقع در مرکز شهر و خیابان زعطوط در نزدیکی منطقه المحطه پیشروی و حلقه محاصره گروه های تروریستی را تنگ تر کردند.

عملیات ارتش در این منطقه به هلاکت شمار زیادی از تروریست های گروه موسوم به جبهه النصره و 3 تن از سرکردگان آن ها به نام های محمد منیر الدالاتی ، محمد شحاده و اسامة علی حمدان منتهی شد.

ارتش و نیروهای مقاومت همچنین کنترل مسجد جامع بردی و شماری از ساختمان های واقع در حاشیه جنوبی این شهر را به دست گرفتند و یک انبار مهمات گروه های تروریستی را منهدم کردند.

نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت لبنان از 13 ژوییه (22 تیرماه) عملیات نظامی آزادسازی شهر الزبدانی را از طریق جدا کردن این شهر از حومه جنوبی آن و قطع جاده اصلی آن با شهرک مضایا آغاز کردند.

در این عملیات تاکنون تعداد زیادی ازعناصر مسلح که بیشتر آنها وابسته به گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه وگروهک تروریستی دیگر موسوم به احرار الشام مورد حمایت رژیم آل سعود به هلاکت رسیده ویا زخمی شده اند.

الزبدانی آخرین منطقه در مرز سوریه با لبنان است که در اشغال تروریست ها قرار دارد.


ایرنا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟