صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیرعبداللهیان: ریاض در حمله به یمن با آتش بازی کرد

معاون وزیر خارجه ایران با بیان اینکه عربستان سعودی با اعمال خطای استراتژیک در حمله به یمن با آتش بازی کرد، گفت: این کشور اکنون در حال بازی با موضوع آتش بس است.
کد خبر: ۵۲۰۲۷۳
| |
2607 بازدید
معاون وزیر خارجه ایران با بیان اینکه عربستان سعودی با اعمال خطای استراتژیک در حمله به یمن با آتش بازی کرد، گفت: این کشور اکنون در حال بازی با موضوع آتش بس است.

به گزارش «تابناک»، معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه با بیان اینکه عربستان سعودی با اعمال خطای استراتژیک در حمله به یمن با آتش بازی کرد، گفت: این کشور اکنون در حال بازی با موضوع آتش بس است.

وی شرایط انسانی در یمن را فاجعه آمیز برشمرد و تصریح کرد: همه باید به مردم یمن و سازمان ملل در توقف تجاوز و رفع محاصره انسانی این کشور کمک کنند.

معاون وزیر خارجه با بیان اینکه بحران یمن راهکار سیاسی دارد، گفت: تهران تداوم توسل به زور در یمن را عامل تشدید فزاینده نا امنی و گسترش تروریسم در منطقه می‌داند.

امیرعبداللهیان بازگشت به راهکار سیاسی در منطقه و یمن را به نفع همه بازیگران داخلی و کشورهای منطقه دانست و افزود: جریانات سیاسی موثر و گروه‌های اصیل یمنی با برخورداری از درک بالای سیاسی، ضمن میارزه جدی با تروریسم، از راهکار گفت‌وگوی ملی و توافق یمنی- یمنی و تلاش‌های سازمان ملل حمایت می‌کنند.


فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟