صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هویت ۳ نفر از کشته‌شدگان سیلاب نامشخص است

هویت ۳ نفر از کشته شدگان سیلاب یکشنبه در تهران و البرز هنوز مشخص نشده است و چینی‌ها به دنبال گرفتن نامه از سفارتشان هستند تا جنازه مرد چینی را تحویل بگیرند.
کد خبر: ۵۱۹۵۲۷
| |
2203 بازدید

هویت ۳ نفر از کشته شدگان سیلاب یکشنبه در تهران و البرز هنوز مشخص نشده است و چینی‌ها به دنبال گرفتن نامه از سفارتشان هستند تا جنازه مرد چینی را تحویل بگیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالیکه هنوز جستجوها برای یافتن اجساد مفقودین سیلاب ادامه دارد، هنوز هویت 4 نفر از کشته شدگان سیلاب روز یکشنبه در پزشکی قانونی مشخص نشده است.

پیگیری‌های خبرنگار فارس حاکی از این مسئله است که اگر چه تعدادی از خانواده‌های مفقودین برای شناسایی اجساد کشته‌شدگان سیلاب به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند، اما هنوز هویت 3 نفر آنها نامشخص مانده است.

از این اجساد 2 نفر در تهران و یک نفر در پزشکی قانونی استان البرز هستند که هنوز هویت آنها نامشخص مانده است.

جسد چهارم نیز متعلق به یکی از کارگران چینی بزرگراه تهران - شمال است که خود چینی‌ها در پی اخذ نامه از سفارت چین برای تحویل گرفتن جسد هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟